ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι εννοούσε ο Ρονάλντο για το πέναλτι του Μέσι; (video)

«Ξέρω γιατί το έκανε ο Μέσι, σκεφτείτε ό,τι θέλετε». Ο Ρονάλντο πέταξε «μπηχτή» για το πέναλτι που εκτέλεσε με πάσα η Μπαρτσελόνα και τα ισπανικά ΜΜΕ ερμήνευσαν το… χρησμό. Δείτε το «πόρισμα».

Στο μυαλό του δεν μπορείς να είσαι. Ο πιο εύκολος άνθρωπος να τον ψυχολογήσεις δεν είναι.

Παρόλα αυτά, ποιος δεν μπαίνει στον πειρασμό να αναρωτηθεί τι ακριβώς εννοούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας για το πέναλτι που εκτέλεσε με πάσα η Μπαρτσελόνα;

Αμέσως μόλις ξεστόμισε λοιπόν την ατάκα «ξέρω γιατί ο Μέσι χτύπησε έτσι το πέναλτι, αλλά δεν θα πω τίποτα περισσότερο» και λίγο πριν αποχωρήσει έξαλλος από τη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Ρόμα, τα ισπανικά ΜΜΕ είχαν ήδη ξεκινήσει την απόπειρα να ερμηνεύσουν τη δήλωση του Πορτογάλου.

Και το πιθανότερο συμπέρασμα που κατέληξαν είναι το εξής: Ότι ο Ρονάλντο έχει ενοχληθεί επειδή πιστεύει πως ο Αργεντινός εκτέλεσε με πάσα το πέναλτι για να σκοράρει ο Σουάρες και να μεγαλώσει τη διαφορά του από τον ίδιο στον πίνακα των σκόρερ της Primera Division (ο Σουάρες έχει 25 και ο Ρονάλντο 23)!

Βέβαια, τις πιθανότητες να συνέβη κάτι τέτοιο… αδυνατίζει δραματικά η απορία γιατί να μην αφήσει εξαρχής τον Σουάρες να χτυπήσει το πέναλτι. Χώρια που υπάρχουν και δηλώσεις του Νεϊμάρ -στις οποίες ανέφερε ότι η πάσα προοριζόταν για τον ίδιο- που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο ο Ρονάλντο απλώς να βλέπει φαντάσματα…

https://youtu.be/k34xexkWWwQ

Πηγή: sport-fm.gr

To Top