Τι ετοιμάζει ο Αναστόπουλος

Η προετοιμασία της ΟΦΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη ολοκληρώνεται σήμερα με τον Νίκο Αναστόπουλο να ετοιμάζει δυο αλλαγές στην ομάδα που θα ξεκινήσει.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αν και κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, φαίνεται να προορίζεται σε δύο αλλαγές σχετικά με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Κάρολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης–Γεωργίου.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, με τον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να παίζει σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Μποντόρ και Βερόν με τον Ζόρτι Λόπεζ να φαίνεται να μένει στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος στο  αριστερό άκρο ο Σίσιτς, ενώ μια θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Χόρχε Λόπεζ και Παπουλή.

Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που αναδεικνύει το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας από τον Αναστόπουλο. Η Κρητική ομάδα έχει σήμερα μια ακόμη προπόνηση.

To Top