Τι ετοιμάζουν ΕΡΤ, NOVA και Σπορ FM για τον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ

Σαββατόβραδο, 19 Μαΐου, αναμετριούνται στο Μόναχο η Μπάγερν με την Τσέλσι στον αγγλογερμανικό τελικό του Champions League. Ιδού τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλάνα, συνοπτικά

Live o τελικός στη ΝΕΤ

Τον τελικό του Champions League θα μεταδώσει live η ΝΕΤ στις 21:45. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνουν ο Γιώργος Χαϊκάλης και ο Στέφανος Δημητριάδης. Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και σε υψηλή ευκρίνεια (high definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD και απευθείας μέσω WEB TV στο ert.gr

Η βραδιά του τελικού, θα ξεκινήσει στις 19.00 με την εκπομπή «Champions ΝΕΤ» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο. Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα τελευταία νέα της Μπάγερν και της Τσέλσι, αφιερώματα στις δύο ομάδες, καθώς και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Προσκεκλημένος στο στούντιο θα είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής και του ΑΠΟΕΛ Διονύσης Χιώτης.

Ακόμα, η εκπομπή κάνει ένα αφιέρωμα σε όλους τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το 1991, μέσα από εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις του παρελθόντος.

Στις 20:00 ακολουθεί pre game εκπομπή με όλα τα νέα των ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα.

Μετά τον τελικό στις 23:45 θα ακολουθήσει η εκπομπή «Champions NET» που θα μεταδώσει τη στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης, δηλώσεις αλλά και παραλειπόμενα από τη μεγάλη βραδιά.

Τα πλάνα του NOVAΣπορ FM 94,6

Η «φωνή» των τελικών, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα περιγράψει την αναμέτρηση του Μονάχου. Από νωρίς το μεσημέρι ο NOVAΣπορ FM θα κινείται στους ρυθμούς του τελικού. Στις 19:00 και για δύο ώρες ο σταθμός θα παρουσιάσει μία pre game εκπομπή αφιερωμένη στη διοργάνωση ζωντανά μέσα από το Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο.

Πίσω από το μικρόφωνο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, θα βρίσκονται οι Γιώργος Θαναηλάκης και Γιάννης Θειακός που υπόσχονται πολλές εκπλήξεις… Καλεσμένος τους στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο ο Άκης Ζήκος, ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει λάβει μέρος σε τελικό Champions League με τη φανέλα της Μονακό.

Από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα της σκυτάλη παίρνουν στο κεντρικό στούντιο του σταθμού οι Τόλης Χριστοφοράκης και Νικόλας Ακτύπης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κώστας Μιαούλης ανοίγει τις γραμμές για τους ακροατές και σχολιάζει μαζί τους τη συναρπαστική μονομαχία.

Σε 3D από τη NOVA ο τελικός την Κυριακή!

Οι συνδρομητές της NOVA θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων της Ευρώπης, του Champions League, σε 3D εικόνα.

Η συναρπαστική αγγλογερμανική μάχη μεταξύ Τσέλσι και Μπάγερν στο Μόναχο θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 20/5 στις 18:00 και οι τηλεθεατές της NOVA θα μπορέσουν να απολαύσουν από άλλη γωνία τη μεγάλη μάχη!

Ο τελικός θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση και από το Novasports 1 και το Novasports HD την ίδια μέρα, στις 17:00.

Πηγή: soccerplus.gr

 

 

 

To Top