Τι ζήτησε ο Αλεξανδρής από την ΚΑΕ για τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ

Στην προχθεσινή συνάντηση που έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τους διοικούντες του Άρη για να βρει άκρη με την οφειλή που υπάρχει από την ΣΑΡΙΣΑ, ζήτησε και κάτι για να μπορέσει να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος του.

Ζήτησε από την ΚΑΕ Άρης να μεταφέρει στα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ το αίτημά του να βγουν δημόσια και να δηλώσουν ότι δεν προτίθενται τελικά να του πληρώσουν την οφειλή από την περίοδο 2011-12, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει και να έχει ακολούθως το δικαίωμα να διεκδικήσει τα χρήματά του από την ΚΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως η ΣΑΡΙΣΑ με ανακοίνωσή της στις 21 Ιουλίου 2011 είχε δεσμευθεί δημόσια για την κάλυψη των συμβολαίων του τεχνικού τιμ: “Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΣΑΡΙΣΑ συστάθηκε επισήμως το Νοέμβριο του 2009 από 18 μέλη της Αρειανής οικογένειας και σήμερα αριθμεί 25. Μέχρι και σήμερα ο πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας παραμένει η επικουρική, οικονομική στήριξη της ΚΑΕ Άρης… Η ΣΑΡΙΣΑ, με βαθιά συναίσθηση του καταστατικού της σκοπού και των αισθημάτων της απέναντι στην καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, παρά την εύλογη πικρία της, αποφάσισε τη συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ με την απευθείας κάλυψη συγκεκριμένων αγωνιστικών δαπανών (συμβόλαια προπονητικού τιμ και ενδεχομένως καλαθοσφαιριστών που θα επιλέξει το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ) προκειμένου να μπορέσει η ΚΑΕ να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές της υποχρεώσεις…”.

 

To Top