PRESSARIS-Ανάλυση: Ποια είναι η… επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη

Ο Χάρης Παπαγεωργίου αποτελεί παρελθόν από τον προεδρικό θώκο του Α.Σ. Άρης και το PRESSARIS αναλύει την επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη, που έμεινε «ακέφαλος» από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. την προσεχή Δευτέρα (21/9), στο πλαίσιο του οποίου αρχικά θα συζητηθεί το θέμα της παραίτησης του κ. Παπαγεωργίου και το αν αυτή θα γίνει αποδεκτή από το σώμα του δ.σ.. Σε περίπτωση, πάντως, που το 14μελές συμβούλιο (όπως αυτό διαμορφώθηκε, μετά την παραίτηση του Κώστα Κουράκου) αποφασίσει ότι δεν την κάνει δεκτή, τότε θα είναι στο χέρι του μέχρι πρότινος προέδρου ν΄ αποφασίσει αν θέλει να επιστρέψει ή όχι.

Αν εμείνει στην αρχική του τοποθέτηση, τότε εν συνεχεία τα μέλη του δ.σ. του Ερασιτέχνη θα κληθούν ν΄ αποφασίσουν για τον διάδοχό του, ο οποίος θα είναι μέσα από τη νυν διοίκηση. Ωστόσο, μένει να φανεί αν θα υπάρξει παραίτηση άλλων μελών, αφού σε περίπτωση που αυτά από 14 γίνουν 8, τότε θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των παραιτηθέντων προσώπων.

Δεν θα πρέπει ν΄ αποκλείσει, τέλος, κανείς το ενδεχόμενο να οριστεί ‘προσωρινός’ πρόεδρος, από την στιγμή που για τις 16 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η τελική επικύρωση της διοίκησης του Χάρη Παπαγεωργίου από το Ειρηνοδικείο. Στην περίπτωση αυτή, θ΄ αναλάβει κάποιος για το διάστημα αυτό, προκειμένου να ‘τρέξει’ τα θέματα στο σύλλογο και με περισσότερη άνεση χρόνου τα μέλη του συμβουλίου θα μπορέσουν να επιλέξουν μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα τον ‘εκλεκτό’ τους.

To Top