Τι ισχύει για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες (και για τον Άρη): 3 μεταγραφές + 4 ανανεώσεις

Με αφορμή τα επίσης αρκετά μηνύματα που δεχθήκαμε είτε στο e mail του PRESSARIS είτε στην σελίδα στο facebook από φίλους αναγνώστες σχετικά με τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, άρα και για τον Άρη, σας παρουσιάζουμε το τι ισχύει.

Οι κίτρινοι (όπως και όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια) θα μπορούν να αποκτήσουν από φέτος (άλλαξε μετά από απόφαση του δ.σ. της Σούπερ λίγκα):

1. Μόνο τρεις (3) ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών Έλληνες ή ξένους,

2. Να προχωρήσουν μόνο σε τέσσερις (4) ανανεώσεις-επεκτάσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών Έλληνες ή ξένους,

3. Να αποκτήσουν απεριόριστους παίκτες κάτω των 24 ετών, αλλά μόνο Έλληνες.

Με αφορμή τα παραπάνω:

1. Επί παραδείγματι μια ενδεχόμενη παραμονή των Αγκάνθο, Κοέλιο θεωρείται ανανέωση συνεργασίας. Εφόσον μείνουν και οι δυο, τότε ο Άρης θα μπορεί να ανανεώσει με άλλους δυο από τους παίκτες που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια τους (Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Βελλίδης, Καζναφέρης).

2. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το συμβόλαιο παίκτη κάτω των 24 χρόνων Έλληνα (π.χ. Οικονομόπουλος) δεν λογίζεται ως ανανέωση, αφού είναι κάτω των 24 χρόνων.

3. Ο Άρης μπορεί με άλλα λόγια να αποκτήσει (εφόσον το επιθυμεί) άλλους τρεις ξένους παίκτες άνω των 24 χρόνων κι αν κρατήσει και τους περσινούς να έχει έξι παίκτες. Ο Πουλίδο έχει διετές συμβόλαιο, άρα δεν ανήκει σε καμιά κατηγορία από τις παραπάνω.

4. Σε περίπτωση π.χ. που παραχωρηθεί και πάλι δανεικός π.χ. ο Τάτος δεν πιάνεται ούτε ανανέωση, ούτε μεταγραφή γιατί είναι κάτω των 24 χρόνων.

To Top