ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι ισχύει με Μπαντιμπανγκά και Άρη…

Απομακρύνεται από τις σκέψεις των «κιτρινόμαυρων» το ενδεχόμενο κίνησης για την απόκτηση του Ζιγκί Μπαντιμπανγκά. Σύμφωνα με τον επίσημο Άρη, ο 23χρονος Βέλγος με καταγωγή από το Κονγκό προτάθηκε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς πέρα από την αγωνιστική του ποιότητα από το «μικροσκόπιο» πέρασε και η εξωγηπεδική του ζωή, η οποία άφησε πολλά ερωτηματικά.

Από την Κύπρο, τις τελευταίες μέρες γίνεται αρκετός λόγος για «ζωηρό» ενδιαφέρον του Άρη, καθώς η Ομόνοια στην οποία και ανήκει ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης του έχει βάλει «πωλητήριο». Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονταν να είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση, σύμφωνα με τα κυπριακά Μ.Μ.Ε., ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται και από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, χθες, υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας, προκειμένου να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, τα οποία αναφερόντουσαν στο μέλλον του 23χρονου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα υπαρκτό ενδιαφέρον από ομάδα της Ελλάδας ή έστω προσέγγιση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Την δεδομένη χρονική περίοδο ο ποδοσφαιριστής δεν ενδιαφέρει τον Άρη, ωστόσο, αφήνεται ανοιχτό «παράθυρο» για την περίπτωσή του, εφόσον δεν βρεθεί κάτι καλύτερο στο μεταγραφικό «παζάρι» το επόμενο διάστημα, με την απαραίτητη προϋπόθεση να μείνει αρχικά ελεύθερος.

To Top