ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τι ισχύει με τα εισιτήρια των αγώνων σε Μιλάνο και Βερολίνο! Πώς θα εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι του Άρη!

Οι φίλαθλοι του Άρη ετοιμάζονται να εκδράμουν μαζικά σε Μιλάνο και Βερολίνο, για να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας στους αγώνες με την Αρμάνι και την Άλμπα αντίστοιχα. Εισιτήρια δεν μπορεί να διαθέσει η ΚΑΕ, άρα θα πρέπει να τα προμηθευτεί ο κάθε φίλαθλος ατομικά.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με την ΚΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα και η ενημέρωση είναι πως δεν μπορεί να διαθέσει η ίδια εισιτήρια, γιατί δεν δίνουν οι άλλες ομάδες πακέτο εισιτηρίων στην αντίπαλη ομάδα και προτροπή των ανθρώπων του Άρη προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Μιλάνο και το Βερολίνο είναι να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το διαδίκτυο.

Συμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συγκεκριμένη κερκίδα για τους φιλοξενούμενους στο Φόρουμ του Μιλάνου, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει να διατίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια του αγώνα της επόμενης Τρίτης στην παρακάτω διεύθυνση: https://shop.ticketone.it/t1-shop/#/product/POMB2016TH0113?ctsaffiliate=ITTΤα εισιτήρια για τους φιλάθλους του Άρη αφορούν τη θύρα Lodge Laterale Intero και τιμώνται 10 ευρώ, σύμφωνα με όσα είχαν τονίσει οι Ιταλοί.

Σε ότι αφορά το Βερολίνο η πληροφορία είναι ότι οι φίλαθλοι του Άρη θα τοποθετηθούν στο διάζωμα 219, που είναι διαγώνια πίσω από τον πάγκο της ομάδας και τα εισιτήρια εκεί τιμώνται 21,50 και 16,50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην παρακάτω διευθύνση: https://www.eventimsports.de/ols/alba/de/einzelkarten/channel/shop/areaplan/venue/event/61618

55ddb75698d10

To Top