Τι ισχύει με τις επετειακές και τις 100 συλλεκτικές φανέλες

Αρκετά ήταν τα μηνύματα που δεχθήκαμε στο PRESSARIS με τις απορίες των αναγνωστών σχετικά με τις επετειακές φανέλες και τον αριθμό των 100 συλλεκτικών που αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου.

Θέσαμε εκ νέου το ερώτημα στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για το τι ισχύει. Συγκεκριμένα λοιπόν:

1. Θα υπάρχει η εμπορική-συλλεκτική φανέλα που παρουσιάστηκε σήμερα στη συνέντευξη τύπου, η οποία θα βρίσκεται μόνο προς πώληση στην μπουτίκ του Άρη, χωρίς να τη φορέσει η ποδοσφαιρική ομάδα σε κάποιο παιχνίδι.

2. Θα υπάρχει η αγωνιστική-συλλεκτική, την οποία θα φορέσει η ομάδα για πρώτη φορά στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας και στη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Τη συγκεκριμένη φανέλα θα μπορεί να αγοράσει, όποιος φίλαθλος επιθυμεί από την μπουτίκ του συλλόγου, όπως γίνεται κάθε χρόνο, όλα τα τελευταία χρόνια.

3. Θα υπάρξουν 100 συλλεκτικές φανέλες (από την αγωνιστική φανέλα), οι οποίες θα έχουν νούμερα που θα ξεκινούν από το 1914 και θα φτάνουν στο 2014 (π.χ. 1915, 1916… 1927, 1928 κοκ) στις οποίες οι κάτοχοι θα μπορούν να βάλουν στην πλάτη το όνομά τους και θα κοστίζουν η κάθε μία 191.4 ευρώ (συμβολικός αριθμός με την ημερομηνία… γέννησης του συλλόγου), ενώ θα έχει την πιστοποίηση του συλλόγου.

Σε ότι αφορά το τελευταίο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποιοι, με ποια κριτήρια και πως θα μπορούν να προμηθευτούν τις συγκεκριμένες 100 φανέλες (εάν π.χ. θα γίνει κλήρωση ή θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας κ.α.).

To Top