Τι ισχύει με το μπόνους βελτίωσης θέσης

Ο Άρης προετοιμάζεται για να κερδίσει τους δύο αγώνες του στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, με τα Τρίκαλα εντός και με τον Κολοσσό εκτός έδρας, ώστε να καταλάβει μίνιμουμ την έκτη θέση στο πρωτάθλημα και να περιμένει τα αποτελέσματα του ΚΑΟΔ και της Κηφισιάς, μήπως βγει πέμπτος. Μόνο σε αυτή τη περίπτωση θα πάρει μπόνους βελτίωσης θέσης.

Ο Άρης αν βγει έκτος το μόνο που κερδίζει είναι ότι αποφεύγει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και θα παίξει με τον Πανιώνιο, ομάδα την οποία έχει κερδίσει φέτος δύο φορές και έχασε μόλις μία και αυτή στο τέλος από δικά του λάθη. Οικονομικά οφέλη από την 6η θέση με μπόνους από τον ΟΠΑΠ μέσω ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχουν και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, γιατί υπήρχε η λανθασμένη εντύπωση ότι μοιράζεται μπόνους και για την διατήρηση θέση.

Ο Άρης θα μπορέσει να εισπράξει μπόνους μόνο στην περίπτωση που βγει πέμπτος στην τελική κατάταξη ή μπει μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αν είναι πέμπτος θα εισπράξει περίπου 50.000 ευρώ, αν μπει στην τετράδα το ποσό αυξάνεται (60-70 χιλιάδες ευρώ).

 

To Top