Τι “κάνει” o Άρης με Σπάθα διαιτητή

Ο διαιτητής του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Λεβαδειακό ορίστηκε ο Ηλίας Σπάθας. Όπως και ο προκάτοχός του, ο εορτάζων σήμερα Σταύρος Μάνταλος που δήλωσε “κώλυμα”, προέρχεται και αυτός από την περιοχή του Λεκανοπεδίου της Αθήνας.

 Συγκεκριμένα, είναι γραμμένος στο σύνδεσμο Πειραιά, από όπου κατάγεται, ενώ από το 2010 έγινε διεθνής διαιτητής της FIFA. Αν και 33 χρονών μόνο, έχει αρκετές παραστάσεις, από σπουδαίες διοργανώσεις, ενώ σχεδόν 7 συναπτά έτη, συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες διαιτησίας.

 Οι κίτρινοι “φιλοξένησαν” τον εν λόγω ρεφερι 7 φορές στο Κλεάνθης Βικελίδης, με συνολικό απολογισμό σε αυτα τα παιχνίδια, 5 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

 Πρώτη τους συνάντηση την σεζόν 2005/06 με τον Άρη να κερδίζει την Καστοριά με σκορ 1-0, ενώ τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη για να διευθύνει παιχνίδι των κιτρινόμαυρων ήταν τον Δεκέμβριο του 2011 στην μεγάλη νίκη με το εμφατικό 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 Θυμίζουμε ότι οι βοηθοί του προέρχονται επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, Νίκος Φαντόπουλος και Ιωάννης Κοντίζας, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από την Θεσπρωτία. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Σπύρος Παπαδάκος από το σύνδεσμο Λακωνίας.

 2005/06    Άρης – Καστοριά            1 – 0

  2009/10   Άρης – Ατρόμητος          1 – 0

                 Άρης – Παναθηναϊκός   0 – 0

                 Άρης – ΠΑΟΚ                2 – 0

 2011/12    Άρης – Ατρόμητος           0 – 1

                 Άρης – Παναθηναϊκός    3 – 1

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top