ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι κάνει σήμερα ο Μπραντ Σέλερς και πώς συνδέθηκε με τον Τζόρνταν και τον Λεμπρόν! (video)

Δήμαρχος της πόλης Γουόρενσβιλ Χέιτς στο Οχάιο εξακολουθεί είναι ο Μπραντ Σέλερς, ο οποίος παράλληλα έχει συνεργασίες με τοπικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς για να τα σχολιάζει αγώνες των Καβαλίερς.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Σέλερς είναι δήμαρχος της πόλης από την οποία κατάγεται από το 2011 και προφανώς για να διατηρεί την θέση του, παράγει έργο.

Αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν 1990-91. Ήταν η πρώτη του χρονιά εκτός ΝΒΑ. Είχε αγωνιστεί στους Μπουλς την τριετία 1986-89, στους Σόνικς την σεζόν 1989-90 και στους Τίμπεργουλφς για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Μετά τον Άρη επέστρεψε στο ΝΒΑ για δύο σεζόν, στους Πίστονς (1991-92) και στους Τίμπεργουλφς (1992-93) πριν επιστρέψει στη Ευρώπη και αγωνιστεί κυρίως στο γαλλικό πρωτάθλημα ως το 1999 όταν και σταμάτησε το μπάσκετ σε ηλικία 37 ετών, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Τουλόν.

Πρόσφατα ήταν παρών στον πέμπτο αγώνα των Καβαλίερς κόντρα στους Πέισερς, το οποίο κέρδισε ο Λεμπρόν Τζέιμς με τρίποντο στην εκπνοή (98-95), θυμίζοντας το περίφημο “The Shot” του Μάικλ Τζόρνταν με αντίπαλο τον Γκρεγκ Ίλο το 1989. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σέλερς ήταν συμπαίκτης του Τζόρνταν στους Μπουλς και αυτός που του έδωσε την πάσα για το τελευταίο νικητήριο σουτ, οπότε κλήθηκε να σχολιάσει τις δύο φάσεις και να τις συγκρίνει.

Δείτε τα δύο παρόμοια σουτ από Μάικλ Τζόρνταν και Λεμπρόν Τζέιμς:

To Top