ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τι κάνουν σήμερα οι βασικοί υποψήφιοι για να παίξουν στον Άρη

Ο Άρης θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του. Είναι άγνωστο ακόμα ποιοι θα αποχωρήσουν, άγνωστο ποιοι θα τους αντικαταστήσουν, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι. Το PRESSARIS παρουσιάζει τι ακριβώς κάνουν τώρα.

– Ο Τζερέλ Μακ Νιλ είναι η πρώτη επιλογή για μια θέση στην περιφέρεια. Έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι μπάσκετ από τον περασμένο Ιούνιο με την φανέλα του Άρη. Στην διάρκεια του καλοκαιριού αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια με τους απόφοιτου του πανεπιστημίου Μαρκέτ και κάνει προπονήσεις.

marquette_alumni_team_mcneal_7

– Ο Οκάρο Γουάιτ βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική φόρμα. Κόπηκε χθες από τους Μαϊάμι Χιτ, με τους οποίους συμμετείχε το καλοκαίρι στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, στο τρέινινγκ καμπ αυτή την περίοδο και έπαιξε και σε κάποια φιλικά.

sfl-miami-heat-okaro-white-s082316

– Ο Μαρκ Κάρτερ επίσης δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, όπως ο Μακ Νιλ και προπονείται ατομικά. Δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Ιούνιο ως παίκτης της ΑΕΚ.

– Ο Ντρου Νέιμικ, του οποίου το όνομα συζητήθηκε, αγωνίζεται στην Ιαπωνία, αλλά έχει μόλις 9 λεπτά και 2 πόντους μέσο όρο με τους Τογιότα Αλβάρκ του Τόκιο.

naymick_tokyo

To Top