ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι κατάφεραν πέρσι οι… φιλικοί (ολλανδικοί) αντίπαλοι του Άρη

Την διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων, επί ολλανδικού εδάφους, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των “κιτρινόμαυρων”.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Κατά σειρά, η ομάδα του Πάκο Ερέρα θα αντιμετωπίσει τις Ντεν Μπος, Γκράαφσαπ, Ντεν Χάαγκ και την Βίλεμ ΙΙ.

Τι έκαναν όμως αυτές οι ομάδες πέρσι στην Ολλανδία;

Ντεν Μπος:

Tερμάτισε στην 11η θέση της δεύτερης κατηγορίας στην Ολλανδία, με απολογισμό σε 38 αγώνες, 12-11-15 και γκολ: 59-55. Παρέμεινε στην δεύτερη κατηγορία.

Γκράαφσαπ: 

Τερμάτισε 4η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας 18 νίκες, 11 ισοπαλίες και 9 ήττες. Σκόραρε 78 φορές και δέχθηκε 47 γκολ. Συμμετείχε στα πλέι οφ ανόδου για την πρώτη κατηγορία και κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία!

Ντεν Χαάγκ: Με διαφορά η πιο δύσκολη ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Άρης. Στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, τερμάτισε στην 7η θέση, που της έδωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League. Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Φίτεσε και έχασε την έξοδο στην Ευρώπη. Σε 34 ματς, είχε 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 13 ήττες, με γκολ 45-53.

Βίλεμ ΙΙ:

Eπίσης αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία και παρέμεινε και φέτος σε αυτή. Σε 34 αγώνες, πέτυχε 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 17 ήττες με γκολ 50-63. Τερμάτισε εν τέλει, 13η.

 

To Top