Τι “λέει” η ανακοίνωση πίσω από τις 182 “λέξεις”: “Υπάρχει επενδυτής, αλλά από δω και πέρα… μιλάει το χρήμα”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης με 182 λέξεις ανάβει ένα μεγάλο φως στο τούνελ, μια και ουσιαστικά προαναγγέλλει τη συμφωνία με τον υποψήφιο επενδυτή.

Με μια δεύτερη ανάγνωση πίσω από αυτές τις λέξεις η ανακοίνωση ουσιαστικά “λέει” τα παρακάτω:

1. Ολοκληρώθηκε η κύκλος συζητήσεων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πείστηκε βάσει των όσων στοιχείων του παρουσίασε ο επενδυτής ότι μπορεί να αποκτήσει το 51% των μετοχών, καταβάλλοντας τα 7.000.000 ευρώ της ΑΜΚ.

2. Ουσιαστικά κάνει λόγο για προσυμφωνία από τη στιγμή που αναφέρει ότι η απόφαση για μεταβίβαση των μετοχών θα υλοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Οι επόμενες ημέρες είναι… μετρημένες, έως τις 5 Δεκεμβρίου, όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση.

3. Παραμένει άγνωστος ο επενδυτής, αλλά όπως αναφέρει η ανακοίνωση τα… αποκαλυπτήρια του θα γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

4. Ο Ηλιάδης αναφέρει ότι θα δώσει λεπτομέρειες για τον υποψήφιο, ακόμα κι αν δεν προκύψει συμφωνία, κρατώντας τις στοιχειώδεις αποστάσεις για τον “φόβο των Ιουδαίων”, ειδικά από τη στιγμή που δεσμεύτηκε ότι θα είναι ειλικρινής απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

5. Κι όταν μιλάμε ολοκλήρωση της συμφωνίας, τα πράγματα είναι απλά: ο υποψήφιος επενδυτής έπεισε ότι έχει τα χρήματα, το θέμα είναι να τα… δείξει και να καταβάλλει, κάνοντας πράξη το μέχρι αυτή τη στιγμή θερμό, αλλά σε προφορικό επίπεδο ενδιαφέρον του!

To Top