Τι λένε Ασλανίδης και Κοτσώνης για την επιλογή του Αλκαράθ

Ο Δημήτρης Ασλανίδης και ο Δημήτρης Κοτσώνης είναι δυο από τους ποδοσφαιριστές που «έκοψε» ο Λούκας Αλκαράθ. Τι λένε όμως, οι ίδιοι για την εξέλιξη αυτή;

«Έτσι έκρινε ο προπονητής, έτσι έκανε. Δεν υπάρχει χρόνος τώρα να εξετάσουμε το γιατί. Είμαι 21 ετών και πρέπει να κοιτάξω τι θα κάνω», έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον, κρατώντας στα χέρια του το χαρτί με τη νέα υποχρεωτική άδεια που του χορήγησε η ΠΑΕ, μέχρι την προσεχή Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου. Αυτό μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο βρέθηκε στο γήπεδο για τις ανάγκες του pre game που γίνεται πριν από κάθε παιχνίδι.

Όπως αναφέρει στο σάιτ του, το συνδρομητικό κανάλι:

«Ο Ασλανίδης, δεν είναι καταβεβλημένος από την απόφαση του Αλκαράθ. Είναι απολύτως συγκροτημένος, παρά το νεαρό της ηλικίας του και αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν έχει, δηλαδή, την παραμικρή διάθεση να παραμείνει κάπου, όπου δεν τον υπολογίζουν. Συζητά, ήδη, με κάποιες ομάδες και ελπίζει στην όσο το δυνατόν συντομότερη κατάληξη της υπόθεσής του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Κοτσώνης. Διήνυσε 800 χιλιόμετρα από τον Πύργο, όπου είχε μεταβεί, για να δει την οικογένειά του, πήρε το «χαρτί» και συνεχίζει. Βεβαίως, το που θα συνεχίσει είναι ένα ερώτημα, όμως και αυτός είναι ευδιάθετος. Περιμένει τις συζητήσεις με τη διοίκηση για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ παράλληλα αναζητά κάποια ομάδα, προκειμένου να πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλωστε αυτό το «έργο» ο Κοτσώνης το ξαναείδε το περασμένο καλοκαίρι. Κατά μία έννοια είναι συνηθισμένος από τέτοιου είδους συζητήσεις».

To Top