ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι λένε οι Πορτογάλοι για τον Καμάτσο

Ο Ράφαελ Καμάτσο έπαιξε βασικός κόντρα στον Ιωνικό και μάλιστα έβγαλε ολόκληρο το παιχνίδι, παίζοντας στα δύο άκρα της επίθεσης.

Η ιστοσελίδα leonino.pt, η οποία ασχολείται κυρίως με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έκανε έναν πρώτο… έλεγχο της παρουσίας του νεαρού Πορτογάλου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Ο Ραφαέλ Καμάτσο είναι δανεικός στον Αρη Θεσσαλονίκης, μία εμβληματική ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 22χρονος εξτρέμ, πρώην Λίβερπουλ, είναι, στα περισσότερα παιχνίδια, αναπληρωματικός, αλλά ήταν βασικός προχθές, στη νίκη με 2-1 του συλλόγου επί του Ιωνικού. Νίκαιας.

Σε αντίθεση με άλλους δανεικούς της Σπόρτινγκ  ο Καμάτσο παίζει τακτικά κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός ότι ήταν βασικός μόνο σε τρεις περιπτώσεις (δύο στο Conference League και μία για το πρωτάθλημα), ο παίκτης, που έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ στους κόκκινους, έχει συνολικά 435 λεπτά το 2022/23. και μάλιστα έβαλε γκολ.

Ο Ραφαέλ Καμάτσο αγοράστηκε, το 2019, από τον αγγλικό κολοσσό, έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον είναι δανεικός, με τον ελληνικό σύλλογο να έχει ρήτρα εξαγοράς 3 εκατ. ευρώ”.

 

To Top