Τι λένε στον Ολυμπιακό για την παραμονή Τάτου και Ζαραδούκα

Αρκετές είναι οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει ακόμη ανοικτές στον Ολυμπιακό και αφορούν συμβόλαια, αλλά και ενδεχόμενες αποχωρήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τι λέει όμως το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σχετικά με το ρόστερ και το πώς θα διαμορφωθεί; Όπως αναφέρει το katimagiko.gr (ασχολείται με τα θέματα της ομάδας του Πειραιά):

“Αυτήν την στιγμή με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν οι Μανωλάς, Μήτρογλου, Μασάντο, Τζιμπούρ, Αμπντούν, Φέισα, Σιόβας και Μέγιερι είναι οι παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού που έχουν προσελκύσει αρκετά …ευρωπαϊκά βλέμματα.

Για άλλους εκτιμάται πως θα έρθουν δεδομένα προτάσεις ενώ για άλλους (όπως για παράδειγμα τον Σιόβα) έχει ήδη γίνει συζήτηση για πιθανή παραχώρησή τους εφόσον έρθει μία πολύ καλή προσφορά.

Από εκεί και πέρα ο Ρόι Κάρολ για τον οποίο υπήρξε ένα ζήτημα για την παραμονή του ή όχι τονίζει διαρκώς την σιγουριά του πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν αρκετοί παίκτες που αισθάνονται «μετέωροι», όπως οι Λεάντρο Γκρέκο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Χουάν Πάμπλο Πίνο, ενώ σε άλλη κατηγορία μπαίνουν τα φαβορί για αποχώρηση. Ο λόγος γιατους Μάρκο Πάντελιτς, Φρανσουά Μοντέστο και Ντρίσα Ντιακιτέ

Συζήτηση θα γίνει για τη νέα χρονιά και για παίκτες όπως ο Παπάζογλου και ο Κοντρέρας. Ως προς τους δανεικούς που υπάρχουν οι μόνοι με ελπίδες να βρουν μία θέση στο ρόστερ είναι οι Τάτος (κυρίως) και Ζαραδούκας (λιγότερο). Φυσικά δεν πρόκειται να επέλθει μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών καθώς θα μείνει δεδομένα ένας βασικός κορμός πάνω στον οποίο μαζί με τις νέες προσθήκες θα χτίσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς”.

To Top