Τι μπήκε στο τραπέζι συζητήσεων Κοινωνίας Μελών – Ηλιάδη

Ανάλυση του πλάνου και της πρότασης που έχει σχηματοποιημένη, διασφαλίσεις για τα χρήματα που θα μπουν και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα η ΠΑΕ Άρης από εδώ και πέρα είναι τα θέματα που έχουν μπει στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στο συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών και του Δημήτρη Ηλιάδη.

Το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης των δυο πλευρών θα είναι καθοριστικό για τις όποιες εξελίξεις δρομολογηθούν. Ο Δημήτρης Ηλιάδης όπως αναφέρει και στο στενό του περιβάλλον έχει πλήρη γνώση της κατάστασης και της σοβαρότητας αυτής, έχει τονίσει ότι μπορεί να δώσει λύση και με τα κεφάλαια που θα βάλει, θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και την τακτοποίηση των υποχρεώσεων που “τρέχουν” κάθε μέρα.

Σαφέστατα αντικείμενο της συζήτησης είναι και οι διασφαλίσεις που θα ζητήσει ο Έλληνας επιχειρηματίας για τα χρήματα που θα βάλει στην ΠΑΕ, πως αυτά θα επιστραφούν ή κάποιο από ποιο καθεστώς θα μετοχοποιηθούν.

Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών περιμένει να δει καταρχήν ότι όντως υπάρχουν χρήματα και από εκεί και πέρα αν κρίνει ότι αυτή η υπόθεση μπορεί να συνδράμει στην επιβίωση του ποδοσφαιρικού Άρη, τότε θα θέσει το θέμα εκεί που πρέπει, για τις όποιες αποφάσεις, δηλαδή στην γενική συνέλευση του Φορέα, προκειμένου να αποφασίσουν τα μέλη της Κοινωνίας Μελών.

 

To Top