«Τι ομάδα είσαι; Μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ»: Καταγγελία από 50χρονο στον Βόλο για απειλές από ανήλικους

Ανήλικοι απείλησαν να … χτυπήσουν 50χρονο Βολιώτη γιατί δεν έλεγε τι ομάδα είναι. Και όλα αυτά μάλιστα έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη με την ίδια αφορμή.

Φραστική επίθεση από ομάδα τεσσάρων ανηλίκων, που μάλιστα απείλησαν να τον χτυπήσουν, αν δεν τους έλεγε τι ομάδα είναι, δέχτηκε σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου στα τοπικά ΜΜΕ, το πρωί της Τρίτης, κοντά στο πρώην Πολυκλαδικό Ν. Ιωνίας ένας 50χρονος , την ώρα που περπατούσε.

Όπως αναφέρει, ο παθών, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν περίπου 12 παιδιά, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ 14-17 χρόνων του κινήθηκαν στο μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Ο ανυποψίαστος άνδρας τους είπε ότι θα μπορούσε να είναι και πατέρας τους, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανήλικοι συνέχισαν να τον ρωτάνε, κάνοντας παράλληλα κινήσεις να τον χτυπήσουν, ενώ ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο…

Ο 50χρονος αναφέρει ότι δεν έδειξε σημάδια φόβου, δεν απάντησε και τρία παιδιά του είπαν «μπάρμπα θα λες … ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν, ενώ τόνισε πως προχώρησε σε καταγγελία για το περιστατικό και στην Αστυνομία.

Πηγή: magnesianews.gr

To Top