ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι περιμένει σήμερα ο Άρης για να “κλειδώσει” την άνοδο!

Η «γκέλα» του Άρη στην Καλαμαριά, το μόνο που κατάφερε ήταν να… παρατείνει κατά λίγες μόνο ημέρες, την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου και την επιστροφή του Άρη, στη φυσική του θέση, μετά από τέσσερις σεζόν «αυτοεξορίας»!

Ο μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν, δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Άρη στη Σούπερ Λίγκα, εκεί απ΄όπου λείπει και εκεί που τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν για 8η φορά στο φετινό πρωτάθλημα να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, δίχως όμως αυτό να του δημιουργεί προβλήματα, όσον αφορά την άνοδο.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αυτό που ήθελε στην Καλαμαριά, από τη στιγμή που κέρδισε και η Παναχαϊκή, ήταν η νίκη για να μπορέσει σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να δώσει ένα οριστικά «τέλος» στον «Γολγοθά» των τεσσάρων τελευταίων ετών. Δεν το κατάφερε και πλέον, όλα θα πρέπει να τελειώσουν οριστικά την ερχόμενη Κυριακή! Εκτός κι αν η Παναχαϊκή χάσει βαθμούς σήμερα, εντός έδρας με τον Καραϊσκάκη, οπότε θα τελειώσουν όλα!

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν δύο «τρίποντα» με Απόλλωνα Λάρισας και ΑΕ Καραϊσκάκης εκτός έδρας στις 29 του μήνα στην Άρτα.

Κι αυτό γιατί η Παναχαϊκή, παρότι μείωσε στο -10 από το -12 δεν προλαβαίνει αν ο Άρης πάρει δύο νίκες, ακόμα κι αν κάνει η ίδια το απόλυτο μέχρι το τέλος! Με το… «εξάποντο» καθαρίζει και μαθηματικά την άνοδο και έχει μπροστά του, τρία ματς (με Σπάρτη, Πανσερραϊκό και Καρδίτσα) για να δώσει ο Δημήτρης Σπανός χρόνο συμμετοχής, σε όσους δεν τον είχαν όλο το τελευταίο διάστημα.

To Top