ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι σημαίνει πρακτικά για τον Άρη η απόφαση για την Κέρκυρα…

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την περίπτωση της Κέρκυρας, ήταν μη αναμενόμενη και ήρθε κόντρα στα μέχρι χθες δεδομένα…

Από τη στιγμή που η ετυμηγορία της επιτροπής ήταν καταδικαστική για την ομάδα της Κέρκυρας, της δίνεται η δυνατότητα να προσφύγει σε τρίτο βαθμό, καταθέτοντας έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας.

Λαμβάνοντας υπόψιν την περίπτωση της Βέροιας, η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την Κέρκυρα αναμένεται το αργότερο μέχρι την επόμενη Παρασκευή (14/8).

Έπειτα θα δρομολογηθούν οι επικυρώσεις σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, κάτι που θα γινόταν την επόμενη εβδομάδα.

Δεδομένου και του κατ΄επείγοντος της διαδικασίας, καθώς σε δύο περίπου εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, γίνεται αντιληπτό ότι θα τρέξουν οι διαδικασίες.

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να περιμένει, βλέποντας τον “κλοιό” να σφίγγει χρονικά απειλητικά, καθώς θα γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι, με την άνοδο, μετά τις 20 Αυγούστου, ενώ πιέζουν και οι προθεσμίες για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Από την άλλη, υφίσταται έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες, που θέλει την Κέρκυρα, εφόσον και η απόφαση σε τρίτο βαθμό δεν είναι αθωωτική να υποβιβάζεται οικειοθελώς στη Γ΄Εθνική, κάτι που θα σημάνει την αύξηση των κενών στην δεύτερη κατηγορία. Άρα, ανοίγει ακόμα πιο πολύ ο δρόμος για την άνοδο του Άρη και μάλιστα χωρίς να χρειαστούν και μπαράζ, από τη στιγμή που δύο από τις τρεις υπόλοιπες δευτεραθλήτριες ομάδες (Παναργειακός και Κηφισιά), αδυνατούν με τα μέχρι τώρα δεδομένα να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

 

 

To Top