ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι συνέβη στον Φρέντι Αντού, το αγαπημένο (κάποτε) “παιδί” των φανατικών του Football Manager;

Δεν είναι απλά και μόνο ένα ακόμα παιχνίδι ηλεκτρονικής κονσόλας… Πρόκειται για… θεσμό και πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια πραγματικών επαγγελματιών μάνατζερ που έχουν την δυνατότητα μέσα από μία αχανής βάση δεδομένων να “ψαρέψουν” παίκτες ανά την υφήλιο. Από το περισσότερο πολυδιαφημιζόμενο πρωτάθλημα μέχρι και το πιο άσημο.

Το Football Manager έχει μπει στη ζωή όλων εντονότερα τα τελευταία χρόνια και αποτελεί αγαπημένη καθημερινή απασχόληση για απλό και μη κόσμο. Το παγκοσμίου φήμης σάιτ Copa90.com (με 1.500.000 εκ. likes και παραπάνω στο Facebook), αναζήτησε τα πέντε “παιδιά θαύματα” που στο Football Manager “μάγευαν” με τα στατιστικά τους, αλλά πλέον έχουν χαθεί από… προσώπου γης.

Ανάμεσα τους φυσικά, σε περίοπτη θέση, καθώς έχει “στρογγυλοκαθίσει” στην κορυφή ο γνώριμος μας, Φρέντι Αντού.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του με το προσωνύμιο ο “νέος Πελέ” και φόρεσε και τη φανέλα του Άρη το δεύτερο εξάμηνο του 2010/11…

Μεταξύ άλλων στο αφιέρωμα του για τον Αντού το Copa90.com γράφει: “Ο πιο διάσημος απ΄όλους. Ο Αμερικανός σταρ πρέπει να υπέγραψε σε κάθε χρήστη του FM τουλάχιστον μία φορά. Χωρίς υπερβολή.

Από την πρώτη μέρα ενδιέφερε τους πάντες στο κόσμο, μετά από τρία εξαιρετικά χρόνια στην DC United. Ακολούθησε το Real Salt Lake και μετά η Μπενφίκα. Από την Μπενφίκα κι έπειτα έπαιξε σε 10 διαφορετικές ομάδες.Ο Αμερικανός παίζει ακόμα μπάλα (μετά από ένα διάλειμμα ως υπεύθυνος σε… κλαμπ) στην Φινλανδική Kups”.

To Top