Τι υποστήριξε ο Άρης στην Πειθαρχική: “Αόριστο φύλλο αγώνα, σε σύγχυση ο Μάνταλος”

Παναθηναϊκός και Αρης απολογήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/2) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague για όσα έγιναν στους αγώνες τους με Εργοτέλη και Πλατανιά, αντίστοιχα, για την 26η αγωνιστική.

Όπως μετέδωσε το sentragoal.gr:

“Από την πλευρά του Αρη, το παρών έδωσε ο Λάμπρος Σκόρδας, με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΕ και ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Οι «κίτρινοι» υποστήριξαν ότι υπάρχουν αοριστίες στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και επεσήμαναν ότι ο διαιτητής Μάνταλος, που το συνέταξε, τελούσε υπό σύγχυση.

Οι «πράσινοι» επέρριψαν στην αστυνομία την ευθύνη για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το «Απόστολος Νικολαϊδης» μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς, έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Οσο για τις καταγγελίες του Εργοτέλη για απόπειρα εισβολής στα αποδυτήρια της ομάδας από οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», Γιάννης Κάρμης, έκανε λόγο για 3-4 οπαδούς που ήταν στην είσοδο των αποδυτηρίων και οι οποίοι είχαν μπει για να προφυλαχθούν από τα δακρυγόνα που έπεφταν έξω από το γήπεδο.

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής αναμένονται εντός της ημέρας“.

To Top