Τι υποστηρίζει ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Όλιβερ

O εκπρόσωπος του Ισπανού επιχειρηματία, Λουίς Όλιβερ, κι αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση, που έγινε στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΑΣ, Χάρη Παπαγεωργίου.

Ο δημοσιογράφος Θεολόγος Αλεξανδράτος, εκπρόσωπος επικοινωνίας του Όλιβερ είπε στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”:

Για τον Ισπανό ενδιαφερόμενο : “Ο Λουίς Όλιβερ δραστηριοποιείται και στην χώρα μας, στον χώρο της ναυτιλίας, αγαπάει το ποδόσφαιρο, καθώς ο πατέρας του είχε εμπλακεί με επαγγελματικές ομάδες στην Ισπανία, και θέλει να να ασχοληθεί με κάποια ελληνική ομάδα.

Είναι γνωστό ότι είχε ενδιαφερθεί πρόσφατα για την Λάρισα, είχε δώσει ότι εγγυήσεις του ζητήθηκαν, έγιναν εκλογές στην Ερασιτεχνική Λάρισα, οι υποψήφιοι ήταν ο κ. Πλεξίδας και ο Λουίς Όλιβερ, τα μέλη της Λάρισας ψήφισαν Πλεξίδα, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Σε ότι αφορά το ιστορικό με τις ισπανικές ομάδες, είναι το ιστορικό του πατέρα του. Ο Όλιβερ είναι 26 ετών, είναι πετυχημένος στις επιχειρήσεις του, δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με ομάδα”.

Για την φύση της συνεργασίας με τον Άρη : “Για τη φετινή σεζόν, είναι γνωστό ότι στη Γ΄Εθνική η ομάδα υπάγεται στον Ερασιτέχνη και πρόεδρος είναι ο κ. Παπαγεωργίου. Η συζήτηση γίνεται για μία επένδυση ύψους 1.500.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν, συν άλλα 4.000.000 ευρώ το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον με το καλό ο Άρης ανέβει στην Football League και γίνει ΠΑΕ. Είναι ξεκάθαρο ότι απώτερος στόχος του Λουίς Όλιβερ είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, ο Άρης δεν είναι γι΄ αυτές τις κατηγορίες, που συζητάμε τώρα”

Για τις επόμενες κινήσεις : “Από τη δική μας πλευρά, έχει φύγει μία έγγραφη πρόταση στον ΑΣ Άρη, η οποία περιλαμβάνει και τα οικονομικά που σας ανέφερε. Ο Λουίς Όλιβερ είναι ήδη στην Ισπανία, έχει επαφές με κάποιους συνεργάτες του, που θέλουν να συμμετάσχουν σ΄ αυτή την επένδυση και αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα, περιμένοντας μία απάντηση από την πλευρά του Άρη. Δεν υπάρχει καταλληκτική ημερομηνία, είναι ωστόσο ξεκάθαρο ότι κι εδώ ισχύει το “το γοργόν και χάριν έχει”. Επίσης θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχει η δέσμευση για σημαντική ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς και όροι, που είναι υπέρ του ΑΣ Άρη. Αν για παράδειγμα, προχωρήσουμε και ο Ερασιτέχνης δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία, εμείς δεν θα έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα χρήματα, που θα έχουμε βάλει.

Για την εμπλοκή Γαλανού : “Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οτιδήποτε χωρίς να μιλήσουμε με τον κ. Γαλανό. Οτιδήποτε διαφορετικό, θα ήταν απρέπεια. Γνωρίζουμε ότι ο κ. Γαλανός έχει βάλει χρήματα και είναι δεδομένο ότι θα γίνει ραντεβού μαζί του”.

To Top