ΜΠΑΣΚΕΤ

Τολιόπουλος: Η επιστροφή με… σπασμένα τα φρένα!

Μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ο Βασίλης Τολιόπουλος αγωνίζεται με… σπασμένα φρένα.

Είναι σταθερά μεταξύ των κορυφαίων του Άρη και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Basket League, έχοντας μάλιστα δυο λιγότερες συμμετοχές από τον τον Τσεβέζ Γκούντγουιν και τον Τζέι Ντι Νότε, που είναι οι επόμενοι στη λίστα των σκόρερ.

Ο 26χρονος γκαρντ έδωσε μια ακόμη παράσταση στο κλειστό του Πλάτωνα κόντρα στον Ιωνικό, με τους 26 πόντους του (3/4 β., 4/4 δπ., 5/10 τρ. και τρεις ασίστ, τρία κλεψίματα, δυο ριμπάουντ και δυο λάθη σε 37:46), οδηγώντας τους “κίτρινους” σε ένα πολύ σημαντικό “διπλό”, στην παράταση.

Ο Τολιόπουλος είναι φανερό ότι παίζει με τεράστια αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις του, έπειτα από το πρόβλημα, που αντιμετώπισε και τον κράτησε εκτός δράσης για περισσότερο από δυο εβδομάδες, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Σε επτά αναμετρήσεις έχει πετύχει 130 πόντους, έχοντας έναν μέσο όρο 18,6 πόντων και σουτάρει με 83,3% στις βολές (15/18) 55,5% στα σουτ δυο πόντων (20/36) και 43,1% στα τρίποντα (25/58), ενώ μοιράζει τέσσερις ασίστ και παίρνει 3,4 ριμπάουντ, ανά παιχνίδι. Αποτελεί έναν από τους ηγέτες του Άρη και είναι από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της στις εννέα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

To Top