ΜΠΑΣΚΕΤ

Τολιόπουλος: “Να δίνουμε το 200% σε κάθε ματς, υπάρχει ανυπομονησία “

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε, στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση της φανέλας και της ονοματοδοσίας της χορηγίας της Midea για τη νέα σεζόν που ξεκινά σε μερικές μέρες, αλλά και για άλλα θέματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ των κιτρινόμαυρων:

Για την εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΚΑΕ Άρης: “Είναι μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση για την ομάδα μας. Πρόκειται για τις νέες φανέλες, τους χορηγούς, που μας βοηθούν και μας στηρίζουν όλη τη χρονιά. Τους ευχαριστούμε, που είναι δίπλα μας και εύχομαι η ομάδα να διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοιες εκδηλώσεις και να βρισκόμαστε στο επίπεδο που είμαστε φέτος”.

Για τη νέα σεζόν που θα περιλαμβάνει επιπλέον 18 αγώνες: “Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της σεζόν. Το Eurocup είναι ουσιαστικά ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα. Σα να αγωνιζόμαστε σε ένα επιπλέον πρωτάθλημα. Εμείς, πιστεύω πως θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι από τη πρώτη αγωνιστική για τα παιχνίδια, που έρχονται. Θέλουμε να δώσουμε το 200%, σε κάθε αγώνα για να είμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας και να ανταποκριθούμε.”

Για τα φιλικά προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων και την αίσθηση του για την ομάδα: “Νιώθω πολύ ωραία για την ομάδα, που έχει δημιουργηθεί. Πιστεύω ότι έχουμε παίξει αρκετά καλά στα φιλικά, που έχουμε δώσει. Αν βάλουμε μέσα και τους τραυματισμούς, σε μερικά εξ αυτών, δείξαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα σε άμυνα και επίθεση. Χθες (κόντρα στον Προμηθέα), δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση και θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Δεν πρόκειται από Σεπτέμβριο να είμαστε έτοιμοι, αλλά είμαστε όλοι δεμένοι από τώρα και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είμαστε καλά”.

Για το αν περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα του Άρη: “Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Μετά από πολλά χρόνια ξανά στην έδρα μας, ξανά στην Ευρώπη. Ευελπιστώ ότι θα είναι μια επιστροφή αντάξια της ιστορίας του Άρη και θα έχουμε και ένα γεμάτο γήπεδο.”

Για τα διπλά παιχνίδια ανά βδομάδα τη φετινή χρονιά: “Σίγουρα θα είναι πιο επίπονο και πιο δύσκολο, όμως μη ξεχνάτε ότι εμείς οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε. Η ομάδα έχει ένα ιδιαίτερα έμπειρο σταφ. Έμπειρους προπονητές, έμπειρους γυμναστές, που ξέρουν να διαχειριστούν την ομάδα, ώστε να είναι όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι.”

 

To Top