Τολιόπουλος, Φιτζπάτρικ και άλλοι έντεκα στον… αέρα!

Η μη χορήγηση άδειας στον Ιωνικό Νικαίας, φέρνει τα 13 συμβόλαιο των παικτών της ομάδας στον… αέρα. Και όλα αυτά μόλις 48 ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της σεζόν. 

Δεν είναι μόνο ο Ιωνικός που αποσύρεται. Είναι και οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας που μένουν δίχως φανέλα. Και ενώ τα πρωταθλήματα τρέχουν…

Ο Ιωνικός είχε αποκτήσει συνολικά 11 νέα πρόσωπα, με τον Νίκο Μαραγκίδη να είναι από πέρσι στην ομάδα και τον Γιώργο Χατζηκυριάκο να προέρχεται από τις ακαδημίες του Ιωνικού.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του 20χρονου φόργουορντ Νίκου Χουγκάζ. Ο γιος του Κρις Χουγκάζ άφησε στην άκρη την προοπτική του NCAA, για να αγωνιστεί στον Ιωνικό. Και όχι μοναχά προοπτική, αφού τη φετινή σεζόν θα ήταν ένα βασικό «γρανάζι» για την ομάδα του Northwestern State.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έλαβε προκαταβολικά χρήματα από τον Ιωνικό, μόλις υπέγραψε το συμβόλαιό του, με τους Νικαιώτες να βάζουν ένα μεγάλο buy out σε περίπτωση πώλησής του. Τόσο πολύ πίστευαν στην προοπτική του, μόνο που τώρα αυτή θα την καρπωθεί μία άλλη ομάδα.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Χουγκάζ Τζούνιορ. Ο Βασίλης Τολιόπουλος πήγε στον Ιωνικό με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, στην οποία… περίσσευε. Και με τις τελευταίες εξελίξεις να τον στέλνουν πίσω. Άγνωστο για πόσο ακόμη.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα είναι και συνολικά πέντε ξένοι αθλητές (Άνταμ Σμιθ, Νικ Ζέισλοφτ, Τορλίν Φιτζπάτρικ, Τζέιλ Λουλ και Σαγίντ Πριτζέτ), οι οποίοι – όπως και οι υπόλοιποι – μένουν μετέωροι.

Επισης, στο ρόστερ του Ιωνικού είχαν δηλωθεί (στη λίστα του ΕΣΑΚΕ) και οι Ανδρέας Πετρόπουλος, Λάμπρος Βλάχος, Μάριος Γιώτης και Βασίλης Γιατρούδης.

To Top