ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τολιόπουλος: “100% συγκεντρωμένοι για νίκη πρόκριση” (videos)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Άρη απέναντι στην Μπούργκ για το EuroCup. Ο μπασκετμπολίστας του Άρη ανέφερε ότι θα πρέπει να ξεχάσουν τις προηγούμενες νίκες και να συγκεντρωθούν απόλυτα σε αυτή την αναμέτρηση στην οποία η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια, κάναμε δύο μεγάλες νίκες που μας έδωσαν ψυχολογία για το ματς που έρχεται. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα πρώτη στον όμιλο μας και δεύτερη στο Γαλλικό πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο άμα θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι που άμα κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση που είναι ένας αρκετά δυνατός στόχος για εμάς οπότε με μία νίκη θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στη νίκη και πάντα εμείς με όποια ομάδα και να παίζουμε θέλουμε είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς και τη κούραση: «Όταν υπάρχουν προβλήματα πάντα η ομάδα συσπειρώνεται αλλά εμείς είμαστε πάρα πολύ δεμένοι μεταξύ μας οπότε ότι και να συμβαίνει έξω από το παρκέ πάντα μας κάνει δυνατούς και δίνουμε το 100%».

To Top