Τομέας Ιστορίας Άρη: Ο Γιάννης Πέγκος νέο μέλος της «οικογένειας»

Ο Τομέας Ιστορίας Άρη ανακοίνωσε ένα νέο μέλος που συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή…

Όπως ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Άρη:

“Όταν η αγάπη για κάτι μπορεί και μετατρέπεται σε έργο, τότε απίθανα πράγματα μπορούν να συμβούν. Όλοι μας είμαστε μάρτυρες του έργου του Γιάννη Πέγκου, του μεγαλύτερου συλλέκτη σχετικά με την ιστορία του Άρη. Όλοι μας έχουμε δει τα χιλιάδες σπάνια βίντεο στο κανάλι του στο youtube, ενώ το μεγαλύτερο έργο του είναι η καίρια, βασική και ουσιαστική συμμετοχή του στη δημιουργία και συντήρηση του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη, στον όμορφο χώρο του, στο Παλέ ντε Σπορ.

Το μεγαλύτερο προσόν του Γιάννη όμως δεν είναι το τεράστιο αρχείο και οι ικανότητες του. Όπως προαναφέραμε, το μεγαλύτερο προσόν του είναι η αγάπη που έχει για τον σύλλογο, μια αγάπη που τον οδηγεί να ακολουθεί τα προστάγματα του θεού του πολέμου, αν και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει υλική ανταμοιβή για αυτό που κάνει. Ένα τέτοιο πρόσταγμα του απευθύναμε πριν λίγες ημέρες και αυτός δεν δίστασε να ανταποκριθεί και να κάνει την ομάδα του Τομέα Ιστορίας να αισθανθεί  ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο σίγουρη για τους στόχους της:

Ο Γιάννης Πέγκος είναι πλέον μέλος του Τ.Ι.Α. και θα εργαστεί με την υπόλοιπη ομάδα κυρίως στον οπτικοακουστικό τομέα, με τις ψηφιοποιήσεις των βιντεοκασετών και την ανεύρεση-ανάδειξη σπάνιου υλικού από το πλούσιο αρχείο του, και όχι μόνο!

Γιάννη καλωσόρισες στον Τομέα Ιστορίας του Άρη”!

To Top