“Τον Άρη δεν τον αγοράζεις από εκπομπές, ούτε παίζεις με τη συνείδηση του κόσμου! Η ομάδα δεν θα μείνει ακέφαλη”

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Βασίλης Φουρλίγκας μίλησε για το τι συμβαίνει στην Π.Α.Ε. μετά τις παραιτήσεις των μελών, για τους απλήρωτους παίκτες και για την αποτυχία του άρθρου 99. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:


Για το τι συμβαίνει στην Π.Α.Ε. μετά και τις παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου του, Δημήτρη Ηλιάδη, τόνισε:

«Όπως γνωρίζεται το διοικητικό συμβούλιο κατέθεσε τις παραιτήσεις του. Εμείς σαν Κοινωνία Μελών, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε να τρέξουμε κάποια θέματα της ομάδας ώστε να μην μείνει ακέφαλη αυτή τη στιγμή. Είμαστε εδώ από το πρωί. Προσπαθούμε να διευθετήσουμε ότι προβλήματα δημιουργούνται μέχρι να κάνουμε τη γενική συνέλευση για να δούμε τι θα γίνει και ανάλογα να πορευτούμε».

Για το ποια είναι η εικόνα στα γραφεία της Π.Α.Ε., ανέφερε:

«Ο πρόεδρος δεν εμφανίστηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ. Ήρθαν κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου και κατέθεσαν τις παρατήσεις τους, δεν εμφανίστηκε κανένας από το διοικητικό συμβούλιο, εκτός από τους τρεις που κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους».

 Εάν θεωρεί ότι σαν διοικητικό συμβούλιο θα μπορούσαν να είχαν τρέξει νωρίτερα τις διαδικασίες:

«Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, παίρναμε κάποιες αναγκαίες ενημερώσεις. Η τελευταία ενημέρωση που ζητήθηκε εδώ και ένα μήνα, καθυστέρησε να έρθει. Ο πρόεδρος μας καθησύχαζε πως όλα πάνε καλά. Εμείς ζητήσαμε επίσημη ενημέρωση από το λογιστήριο, αυτή δεν ερχότανε, τρέξαμε κάποιες εξελίξεις, δημιουργήθηκαν οικονομικά θέματα και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε».

 Για τους απλήρωτους παίκτες, σχολίασε:

«Ο Ίμπε δεν είναι απλήρωτος τρεις μήνες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι τρεις μήνες και σε καμία ομάδα της Superleague δεν είναι όλοι οι παίχτες πληρωμένοι, πόσο μάλλον στον ΠΑΕ Άρης. Στη τελευταία ενημέρωση που πήραμε όλοι οι παίκτες το Σεπτέμβριο ήταν πληρωμένοι. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στην ενημέρωση που έπρεπε να πάρουμε στα τέλη Νοεμβρίου για το μήνα Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να έχουμε επαφές με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο, εκεί προέκυψε το ζήτημα. Όσον αφορά τον έλεγχο, υπάρχουν έγγραφα που όλα θα παρουσιαστούν».

Για την υπόθεση Κουλουχέρη και τα προβλήματα, είπε τα εξής:

«Ουσιαστικά καλούμαστε αυτές τις μέρες  να λειτουργήσουμε ομαλά και ελπίζω να είναι ομαλά και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Υπήρχαν κάποια διαδικαστικά με τον κύριο Στεφανίδη στην Αθήνα, πληρώθηκαν κάποια χρήματα για την υπόθεση Κουλουχέρη, υπήρχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές με δικαστικές αποφάσεις, κάποια δικαστήρια τα οποία τρέχαμε».

 

Για τις καταγγελίες του κυρίου Κωνσταντινίδη:

«Θεωρώ λανθασμένη την επιλογή του Κωνσταντινίδη να βγει σε μια εκπομπή σαν του κυρίου Θωμαϊδη. Τον Άρη δεν τον αγοράζεις από εκπομπές, ούτε παίζεις με τη συνείδηση του κόσμου. Ο Άρης είναι εδώ! Με τους θεσμούς του, με το διοικητικό του συμβούλιο και έρχεσαι να δεις να ελέγξεις και να τον αγοράσεις».

Για το θέμα του επενδυτή και την μυστικότητα του Ηλιάδη, δήλωσε:

«Ανεξέλεγκτο δεν αφήσαμε κανέναν και εμείς δεν είμαστε ντεντέκτιβ να παρακολουθούμε τον κύριο Ηλιάδη να δούμε με ποιον συζητάει. Όλος ο κόσμος του Άρη προσπαθούσε να βρει επενδυτή. Από τη στιγμή που είπε το όνομα του επενδυτή εκεί επενέβει η Κοινωνία Μελών. Έπρεπε να γίνει μια παρουσίαση, μια συνέντευξη τύπου και να δείξει τα χαρτιά του».

Για το θέμα του Ουντότζι, είπε:

«Όσον αφορά το θέμα του Ουντότζι, οι δόσεις είναι δυο και τα χρήματα υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ, καλέσαμε τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή να το παραλάβει αλλά δεν πήραμε απάντηση. Θα κάταθέσουμε την επιστολή μας στο νομικό σύμβουλο του Ουντότζι και στη FIFA. Νομικά είμαστε καλυμμένοι πιστεύω».

  Για το αν θα δώσει το παρών ο κ. Ηλιάδης στη γενική συνέλευση, είπε:

«Αύριο είναι η γενική συνέλευση, εκεί θα είμαστε όλοι. Καλώ τα μέλη να έρθουν  και να καταθέσουν  τις σκέψεις και τις προτάσεις τους. Ο Άρης δεν γίνεται να μείνει ακέφαλος».

Για το αν υπάρχει σκέψη αποχώρησης κάποιων μελών από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ανέφερε:

«Όλα θα είναι προς συζήτηση, θα τεθούν όλες οι απόψεις. Ο κόσμος θα είναι εκεί πέρα και θα συμβάλει. Οι καταστάσεις είναι δύσκολες και τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα».


Για το ποιος θα απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν με την διοίκηση Ηλιάδη:

 

«Εμείς θα είμαστε εκεί, ας έρθει ο κ. Ηλιάδης να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Εμείς από την πλευρά μας τον καλέσαμε με επιστολή ως Κοινωνία Μελών για να παραβρεθεί στη συνέλευση».

 

Για την αποτυχία του άρθρου 99, τόνισε:

 

« Όσα μας ζητήθηκαν σαν Λέσχη τα κάναμε στο ακέραιο, προσπαθήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή. Καλέσαμε τους δικηγόρους και μας εξήγησαν τους λόγους που δεν έγινε η υπαγωγή στο άρθρο 99. Οι νομικοί μας είπαν ότι η διαδικασία μπορεί να προχωρήσει και περιμέναμε από την ΠΑΕ το αν θα συνεχιστεί η εντολή της απόφασης».

 

 

Για το πότε θα παραλειφθεί το πόρισμα, ανέφερε:

«Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην παραλειφθεί το πόρισμα. Κάποια στιγμή που θα το επιτρέψουν οι συγκυρίες, το πόρισμα θα παραλειφθεί».

To Top