Τον αποδοκίμασαν γιατί… έπαιξε!

Ο Νέρι Καστίγιο επέστρεψε στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος για πρώτη φορά σε βάρος του Ολυμπιακού μετά από πέντε χρόνια. Φορώντας τη φανέλα του Άρη, αν και τραυματίας, μπήκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει την ομάδα του να συνεχίσει τις επιτυχίες…

Τελευταία φορά που είχε πατήσει το χορτάρι του Καραϊσκάκη σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 22 Απριλίου 2007 στον αγώνα Ολυμπιακός – Κέρκυρα, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ. Σήμερα, ο Καστίγιο αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 45’, μετά την αποβολή του Σηφάκη, δίνοντας τη θέση του στον Βελλίδη.

Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να… χωνέψουν το γεγονός της μεγάλης επιθυμίας του να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι και της θέλησής του να παίξει βοηθώντας τους κίτρινους.

Στις κερκίδες του Καραϊσκάκη, θέμα συζήτησης αποτέλεσε σήμερα το ότι ο 27χρονος επιθετικός δήλωνε απόλυτα ευχαριστημένος στους κίτρινους, έχοντας μιλήσει πυκνά-συχνά για το «δέσιμό» του με τον κόσμο του Άρη… Προφανώς, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τις αποδοκιμασίες, μια και στα αυτιά των οπαδών του Ολυμπιακού δεν ήχησε ευχάριστα η αλλαγή σελίδας του πάλαι ποτέ αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καστίγιο, όπως και ο Σηφάκης «τα άκουσαν» κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης από τη… «φιλόξενη» κερκίδα των γηπεδούχων.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top