Τον Δεκέμβριο κρίνεται η καριέρα του Ερικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν επιτρέπεται να παίξει στην Ιταλία αυτή τη σεζόν, ως αποτέλεσμα της καρδιακής ανακοπής που υπέστη στο Euro 2020…

Ο έμπειρος άσος είναι σε επαφές για να φορέσει τη φανέλα του Αγιαξ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου. Τότε ο Δανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα της χώρας του με τη Φινλανδία τον Ιούνιο και έλαβε σωτήρια θεραπεία στο γήπεδο, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του.

Να σημειωθεί πως του εμφυτεύθηκε απινιδωτής (ICD), ένας τύπος βηματοδότη που μπορεί να αποτρέψει θανατηφόρες καρδιακές ανακοπές κάνοντας ένα τράνταγμα για να αποκαταστήσει τον κανονικό καρδιακό ρυθμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», υπάρχουν προγραμματισμένες -τον επόμενο μήνα- εξετάσεις για τον Δανό μεσοεπιθετικό και θα κριθεί αν μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Αν είναι θετικές οι εξετάσεις τότε θα επιστρέψει στον Αγιαξ, εκεί όπου και ο Ντάλεϊ Μπλιντ αγωνίζεται με ειδικό μηχάνημα στην καρδιά, λόγω των προβλημάτων που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ερικσεν θα αποσυρθεί από τα γήπεδα…

To Top