Τον είπε βλάκα, απάντησε και τον είπε θλιβερό και ξεκίνησαν οι κόντρες!

Οι προεκλογικές κόντρες για τη δημαρχία στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν. Ο Γιάννης Μπουτάρης ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκάλεσε βλάκα τον Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος απάντησε χαρακτηρίζοντας τον νυν δήμαρχο και αντίπαλό του θλιβερό και πως τελεί υπό πνευματική διαταραχή!

Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώνας σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με θέμα “Αναζητώντας προοδευτική διέξοδο από την κρίση” είπε μεταξύ άλλων πως “και την επόμενη τετραετία πάλι θα είμαι Δήμαρχος. Με τη βοήθειά σας φυσικά. Θα κατεβούμε και θα τους πάρουμε το κεφάλι. Συμβαίνουν γελοιότητες στην δημοτική αντιπολίτευση. (σ.σ. Ο Κώστας Γκιουλέκας) δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα υφυπουργός Παιδείας και αντιπολίτευση στον δήμο. Είπα στον Σαμαρά βάλε λίγο χέρι σε αυτόν τον βλάκα  και μου είπε μη μου μιλάς για αυτό το άτομο”.

Άμεση ήταν η απάντηση του Κώστα Γκιουλέκα: “Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκουν απόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης. Το βέβαιο είναι ότι έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος και τις απαιτήσεις του αξιώματος που κατέχει. Με τα καμώματά του έχει κουράσει. Σίγουρα, τα όσα είπε δεν αντέχουν σε κανένα πολιτικό σχολιασμό. Όταν κανείς μιλάει με αυτό τον τρόπο, προφανώς τελεί υπό πνευματική διαταραχή”.

Πηγή: thestival.gr, enikos.gr

 

To Top