Τον ξέρει τον τρόπο για τη νίκη, ας τον εφαρμόσει και στη Νέα Σμύρνη!

Ο Άρης καλείται σήμερα (16.00) να αφήσει πίσω του τον τελικό “φιάσκο” στο κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στα Δύο Αοράκια, να βάλει στην άκρη τα όσα συνέβησαν μεσοβδόμαδα και αναστάτωσαν την ομάδα στα ενδότερα και να παίξει για τη νίκη μέσα σε μια έδρα που αν μη τι άλλο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, αλλά ο Άρης τον έχει κερδίσει και μπορεί να το ξανακάνει.

Οι κίτρινοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Μίλαν Μίνιτς στις δηλώσεις που έκανε χθες. Αντιμετώπισε και αγωνιστικά προβλήματα με διάφορους παίκτες (Ασημακόπουλος, Βεζένκοφ, Χαρίσης, Τσακαλέρης, Πελεκάνος), αλλά και όσα έλαβαν χώρα στην προπόνηση της Τετάρτης με την ακρόαση που ζήτησαν οι παίκτες από την διοίκηση και την αποχώρηση του Σέρβου από το γήπεδο επειδή δεν έγινε η προπόνηση όπως είχε προγραμματιστεί.

Όλα αυτά καλούνται να μείνουν στην άκρη, γιατί σήμερα υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος είναι πιο γεμάτη ομάδα, πιο ποιοτική, βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική φάση αυτή τη περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τα πάντα κρίνονται στο παρκέ και εκεί ο Άρης σε παρόμοια φάση (προερχόταν από οδυνηρή ήττα στην Ελευσίνα, έχοντας χάσει και τον Νίκο Γκίκα) αντιμετώπισε στο Παλέ τον Δεκέμβριο τον Πανιώνιο και τον “πέταξε” έξω από τον τελικό του κυπέλλου.

Αν ο Άρης μπορέσει να βγάλει την ίδια ενέργεια και έχει όλους τους βασικούς παίκτες του σε καλή μέρα (όπως τότε), είναι βέβαιο ότι θα κάνει το παιχνίδι ντέρμπι και θα διεκδικήσει τη νίκη ως το τέλος. Αν όχι, τότε θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα απέναντι στους κυανέρυθρους, που (λογικό είναι να…) επιζητούν μια ρεβάνς.

To Top