Τον ουρανό σφοντύλι είδαν οι Λιθουανοί!

Από τις δηλώσεις των Λιθουανών μετά τον αγώνα, μάλλον τους… ήρθε ο ουρανός σφοντύλι! Δεν περίμεναν από τον Άρη να έχει τόσο καλά ποσοστά ευστοχίας (17/34δπ., 9/20τρ.) και το… πλήρωσαν!

Ο Βιρτζίνιους Σέσκους, τεχνικός της Ρουντούπις, υποστήριξε μετά τον αγώνα πως “οι αντίπαλοί μας ένιωσαν καλά και ότι μπορούσαν να μας κερδίσουν και εμείς δεν μπορέσαμε να ανακάμψουμε όταν μας πήραν το προβάδισμα. Είχαμε κάνει σκάουτινγκ και διαπιστώσαμε ότι είναι άστοχοι, αλλά σήμερα έβαλαν πολλά κρίσιμα σουτ. Είναι κρίμα γιατί χάσαμε στην έδρα μας και δεν αξιοποιήσαμε τη νίκη στην Ολλανδία. Είχαμε ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στη δεύτερη φάση, αλλά την χάσαμε, ίσως γιατί ορισμένοι παίκτες ήταν αγχωμένοι. Ο Όρελικ έβαλε 22 πόντους στον πρώτο αγώνα και σήμερα μόλις τέσσερις”.

Ο Γκιντάρας Καντζιούλις τόνισε από την πλευρά του πως “τα τρίποντα είναι θέμα ημέρας. Σήμερα είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά τα χάσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αν τα βάζαμε, το σενάριο του ματς θα ήταν διαφορετικό. Οι αντίπαλοί μας τα έβαλαν και ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε…”

To Top