Τον πρώτο λόγο ο Άρης για τον νεαρό Τσιρογιάννη, που συνεχίζει στον Ερμή

Υπό την παρακολούθηση του Άρη θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο 18χρονος διεθνής γκαρντ Κωνσταντίνος Τσιρογιάννης, ο οποίος μεταγράφηκε από τον Πιερικό Αρχέλαο στον Ερμή Λαγκαδά.

Ο Τσιρογιάννης, που αγωνίστηκε στα εφτά παιχνίδια της Εθνικής Εφήβων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ έχοντας 7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 19,7’ συμμετοχής κατά μέσο όρο, ανήκει πλέον στο ρόστερ του Ερμή Λαγκαδά στη Β’ Εθνική.

Ο ταλαντούχος πλέιμεϊκερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων (2017) και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Φέτος τελείωσε το σχολείο και ο Άρης κινήθηκε άμεσα μεσολαβώντας για να έρθει ο παίκτης κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Το προπονητικό τιμ των «κιτρίνων» θα τσεκάρει τον παίκτη κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν και ανάλογα με τις επιδόσεις του θα κρίνει αν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν ή αν θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Αναλυτική η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά: «”ΜΠΑΜ με Τσιρογιάννη”. Ο Μ.Α.Σ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ανακοινώνει ότι απέκτησε για ένα χρόνο τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Τσιρογιάννη Κωνσταντίνο PLAY MAKER της Εθνικής Εφήβων στο πρόσφατο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.

Γεννημένος το 2000, ύψος 1,96 που αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες του Ελληνικού BASKET, τον οποίο θα αναλάβει υπό την εποπτεία του το προπονητικό επιτελείο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, το οποίο και θα φροντίσει για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του καλαθοσφαιριστή.

Ευχαριστούμε τον Πιερικό Αρχέλαο και ειδικότερα τους Πόδα Απόστολο και Δημήτριο για την συνεργασία τους ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή».

 

To Top