Τον… χαβά της η Μπαρτσελόνα!

Συνεχίζει την τρελή της πορεία η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε 1-0 της Χετάφε, συνεχίζει στην κορυφή και… βροντοφωνάζει ότι πάει για πρωτάθλημα!

 

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 1-0 της Χετάφε, για την 18η αγωνιστική της La Liga και συνεχίζουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φωνάζοντας ότι πάνε για πρωτάθλημα!
Μια νίκη που έφερε την ομάδα του Τσάβι στους 44 βαθμούς και στο +6 από τις… δεύτερες Ρεάλ Μαδρίτης και Σοσιεδάδ, με τους «μερέγχες» να έχουν αγώνα λιγότερο. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 17 βαθμούς και μόλις στο +1 από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, αφού η Χετάφε έβαζε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα η οποία τελικά κατάφερε να βρει το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με τον Πέδρι μετά την ασίστ του Ραφίνια. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν τον έλεγχο αλλά όχι και πολλές φάσεις, προστατεύοντας το προβάδισμά τους ως το φινάλε για να πάρουν μια «επαγγελματική» νίκη.

Στο άλλο ματς νωρίτερα, η Βαγιαδολίδ νίκησε με σκορ 1-0 την Τζιρόνα και ισοβαθμεί πλέον στους 31 βαθμούς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 78’ και μετά αφού ο Μπουένο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη. Στο 90+11’ ο Παρέχο έλυσε τον γόρδιο δεσμό και λύτρωσε την ομάδα του!
Έλτσε και Οσασούνα ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να παραμένουν ουραγοί της βαθμολογίας. Ο Άβιλα στο 20’ άνοιξε το σκορ για την Οσασούνα, με τον Καρμόνα στο 67’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

To Top