Τοπαλίδης: “Οι παίκτες είναι πληρωμένοι, η αποχή ήταν… αυτοτιμωρία”

O τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της αποχής των παικτών από τη χθεσινή προπόνηση, όσο και στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

“Σήμερα οι παίκτες ήρθαν κανονικά στην προπόνηση. Μας είπαν ότι έχει λυθεί το πρόβλημα και βγήκαν κανονικά στην προπόνηση. Συζήτησαν με τους διοικούντες του σωματείου” είπε μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για να συμπληρώσει:

“Χθες μας είπαν ότι αποφάσισαν να μην κάνουν αν και εμείς τους είπαμε ότι είναι λάθος αυτό, αλλά είναι νέα παιδιά και πήραν αυτή την απόφαση, αν και ουσιαστικά τιμώρησαν την ομάδα, δηλαδή αυτοτιμωρούμαστε. Είναι φυσικά σοβαρά ζητήματα αυτά, όπως η ασφάλιση των παικτών, θα έπρεπε όμως να κάνουν προπόνηση και να βρεθεί αλλιώς η λύση.

Οι παίκτες δεν είχαν προειδοποιήσει, αλλά μας είχαν πει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Για τα ιδιωτικά συμφωνητικά δεν ήξερα ακριβώς, ήξερα ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τη διοίκηση, αλλά χθες εμαθα ότι πάει αυτό τρεις μήνες.

Το κυριότερο πρόβλημα είχε να κάνει με την ασφάλιση, γιατί οι παίκτες είναι πληρωμένοι. Πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα, διότι κάποια προβλήματα δημιουργήθηκαν από έλλειψη επικοινωνίας. Προερχόμαστε από συνεχόμενες νίκες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη φόρμα που έχουμε και να βγάλουμε από την ομάδα τα θετικά, για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται ως το τέλος του πρώτου γύρου».

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή τόνισε:

«Τον θέλουμε στην ομάδα, είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας βοηθά και αγωνιστικά και δίνει ηρεμία στην άμυνα και πρέπει να μείνει. Το έχουμε μεταφέρει στη διοίκηση».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο είπε:

«Αυτή την πληροφορία έχω από τον πρόεδρο, θα γίνει ενίσχυση και συζητάμε για αυτό το θέμα, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι. Για τα ονόματα που έχουν ακουστεί υπάρχει ενδιαφέρον, ξέρουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθούν αυτοί οι παίκτες και για αυτό κινούμαστε προς αυτή την καατύθυνση.

Μια ομάδα Γ Εθνικής δεν είναι τόσο μεγάλο κίνητρο για έναν παίκτη, αλλά όταν αυτή η ομάδα λέγεται Άρης είναι αλλιώς, έχει μεγάλο brand name. Έχουμε συζητήσει με πολλούς παίκτες ισχύουν οι πληροφορίες για τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Αν δεν ολοκληρωθεί κάτι, όμως, δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν σήμερα άλλαξαν οι αρχηγοί  και αν αληθεύει ότι έχει βάλει ο ίδιος 1.000 ευρώ για να κουρευτεί το χόρτο:

«Όχι, δεν ισχύει ότι έχω βάλει χρήματα. Επίσης δεν γνωρίζω αν άλλαξαν οι αρχηγοί, διότι δεν ήμουν παρών στη συζήτηση της διοίκησης με τους παίκτες».

 

To Top