Τοπαλίδης: “Ποια είναι η έκθεση του Κάμπος για τις μεταγραφές”

Για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη τοποθετήθηκε στα ερτζιανά της πόλης, ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη μίλησε στο “Αθλ. Μετρόπολις” για τις πληρωμές των παικτών, τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει Ιανουαρίου, αλλά και τις περιπτώσεις των Κόκε και Δάρλα.

Για τις πληρωμές: “Σήμερα γίνονται οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών όπως μας ενημέρωσε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γαλανός. Δεν θεωρώ ότι η καθυστέρηση των λίγων ημερών είναι άξιο αναφοράς”.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: “Ο κ. Κάμπος μου έχει δώσει μία έκθεση με τις θέσεις που χρίζει ενίσχυσης η ομάδα. Μιλήσαμε για 3-4 μεταγραφές, αλλά θεωρώ ότι ίσως χρειαστούμε και πέντε. Κάνουμε τις επαφές μας, ήδη συμφωνήσαμε με τον Δάρλα και πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα”.

Για την κατάσταση ετοιμότητας του Δάρλα: “Προπονείται με την ομάδα, δεν θα κρίνω εγώ την ετοιμότητα του αλλά το τεχνικό τιμ. Έχει ακόμα 20-25 μέρες μέχρι να μπορέσει να αγωνιστεί επίσημα με την ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και αυτό είναι πολύ θετικό. Πιστεύω ότι μέχρι τις 11 Ιανουαρίου στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα είναι 100% έτοιμος”.

Για τον Κόκε: “Ο κ. Γαλανός μας είπε ότι το θέμα σύντομα θα κλείσει. Έχει πάρει πάνω του την συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον θέλει ο κ. Κάμπος”.

To Top