Τοποθέτηση του Aris Athens Club για το παρόν και το μέλλον!

Πιο ανακουφισμένοι από ποτέ οι οπαδοί του Άρη στην Αθήνα που είναι μέλη του Aris Athens Club κατέγραψαν τις σκέψεις τους για την πολύ δύσκολη χρονιά που τελείωσε ευτυχώς με όμορφο τρόπο, αλλά καταθέτουν και τους προβληματισμούς τους για την επόμενη μέρα, για το αύριο του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: “Αδέρφια Αρειανοί

Δικαιούμαστε σήμερα, μετά από αγώνες μηνών, να νιώθουμε μια ανακούφιση.

Δικαιούμαστε όμως ταυτόχρονα και τώρα και πάντα να νιώθουμε μια τεράστια υπερηφάνεια, γιατί άλλη μία φορά ο λαός του ΑΡΗ κράτησε την ομάδα του ζωντανή.

Δεν πρόκειται περί επιτυχίας ή πανηγυρισμού. Πρόκειται περί απόδειξης ότι όταν καταφέραμε, έστω και αργά, να τα αφήσουμε όλα πίσω μας, να κρατήσουμε όλους τους εχθρούς απέναντι και να συσπειρωθούμε για έναν κοινό σκοπό, ακόμα και όταν όλα έδειχναν μαύρα και ακατόρθωτα, εμείς ήμασταν εκεί και τα κάναμε εφικτά. Η φετινή χρονιά θα μείνει ως ακόμα ένα παράδειγμα οπαδικής επιμονής και αφοσίωσης. Ποτέ, καμία στιγμή, δεν παράτησε κανείς μας την ομάδα. Όλοι μας είχανε πεσμένους, όλοι μας θέλανε πεσμένους. Ακόμα και το χειμώνα που μας κοίμιζαν με παραμύθια για άρματα και άλλες ιστορίες, ο ΑΡΗΣ μας σφαζόταν σε κάθε γήπεδο. Έσπασε ρεκόρ καρτών και αποβολών ο «ευνοημένος» ΑΡΗΣ. Οι οπαδοί του όμως είχαν τα μάτια ανοικτά και στους φανερούς εχθρούς και στους κρυφούς, και σε αυτούς που χτυπούσαν και σε αυτούς που κανάκευαν και αποπροσανατόλιζαν. Όταν χρειάστηκε, για άλλη μία φορά ο λαός του ΑΡΗ μπήκε μπροστά, καθόρισε τις εξελίξεις, πήρε το ρίσκο και δικαιώθηκε.

Όμως, η μάχη δεν τελείωσε, και ούτε θα τελειώσει σύντομα. Έχουμε έναν Σύλλογο πληγωμένο και λεηλατημένο. Μπορεί να βάλαμε φρένο σε αυτούς που ονειρεύτηκαν «περήφανες πτώσεις», και εξαγορές ΑΦΜ, μιας και εκ του αποτελέσματος φαίνεται, ότι και σε άλλες ομάδες υπήρχε ο ίδιος στόχος, αλλά η περιπέτεια δεν τελειώνει εδώ.

Πρώτιστα, πρέπει να μπει φρένο στις διαδικασίες εξπρές, και στην όποια συγκάλυψη. Δεύτερον, όπως από την αρχή της χρονιάς έχουν διακηρύξει με ένα στόμα όλοι οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ, καμία εμπλοκή δεν πρέπει να έχει με την ΑΓΑΠΗ μας, όποιος διετέλεσε στη Διοίκηση του ΑΡΗ από το 2004 μέχρι σήμερα. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ.

Μετά αρχίζουν τα ακόμη δυσκολότερα. Πρέπει ο κάθε ένας από μας, να σκεφτεί σοβαρά και να αποφασίσει τι ΑΡΗ θέλει. Τι τον ενδιαφέρει περισσότερο. Με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε; Ο ΑΡΗΣ απαιτεί ανασυγκρότηση και αναγέννηση άμεσα. Δεν πρέπει και δε θα αντέξει άλλη μία ίδια χρονιά. Μία χρονιά με προσφυγές, ενστάσεις, δίκες, προσωρινές διαταγές, δόσεις κλπ. πάνω από το κεφάλι του. Μία χρονιά χωρίς αγωνιστικό σχεδιασμό και προσανατολισμό.

Πετύχαμε και θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με τον ΑΡΗ ζωντανό, νικητή, πρωταγωνιστή. Τώρα πρέπει αυτό το επίτευγμα να το παγιώσουμε. Να έχουμε έναν ΑΡΗ με πλάνο, σχέδιο, με βάθος χρόνου, έναν ΑΡΗ που θα ελέγχεται πραγματικά από το λαό του, αλλά όχι με σικέ διαδικασίες και λέσχες – γλάστρες.

Η φετινή χρονιά, δείχνει ότι ως λαός έχουμε βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Λογικές μίσους, λογικές επανάπαυσης για «μεγάλους σωτήρες» αποδειχθήκαν καταστροφικές. Είμαστε ήδη σε καλό δρόμο. Τα συμπεράσματα του περσινού καλοκαιριού είναι επίκαιρα και πρέπει να εφαρμοστούν στην πράξη.

Να υπάρξει δυνατότητα ουσιαστικής συζήτησης, με συμμετοχή όλων των μελών της Λέσχης, και διευκολύνσεις για όσους βρίσκονται μακριά και όσους δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και να δημοσιοποιηθούν τα πορίσματα του ελέγχου. Από κει και έπειτα, με σύνεση και ψυχραιμία, να βάλουμε κάτω τα δεδομένα και τις επιλογές μας, χωρίς να υποκύψουμε, να εκβιαστούμε και να τρομοκρατηθούμε από εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα.

ΚΑΙ ΣΤΑ 100 και στα 200 θα είμαστε εκεί και θα τραγουδάμε.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ.

Υ.Γ. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, τα παπαγαλάκια των Αθηνών, με βήμα τα ΜΜΕ, έχουν βαλθεί, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, να σπιλώσουν τον ΑΡΗ μας. Ανακάλυψαν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βρώμικο και αρχιερέας της διαπλοκής είναι λένε ο ΑΡΗΣ μας. Έχουν το θράσος να τα λένε αυτά για τον ΑΡΗ, για την ομάδα πάνω στην οποία έχουν εφαρμοστεί κανονισμοί που δεν ξέραμε ότι υπήρχαν, έχουν επιβληθεί πρωτόγνωρες τιμωρίες και ασύλληπτες διαιτητικές σφαγές.

Την ομάδα που της στέρησαν πρωτάθλημα εφευρίσκοντας μπαράζ, που την ρίξαν κατηγορία με νόμο που αμέσως μετά καταργήθηκε (δελτία ’98), που την ρίξαν κατηγορία, με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών συν εννέα αγωνιστικές κεκλεισμένων το 2005, που την μηδενίσαν και της αφαίρεσαν βαθμούς για ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι νερό, που δύο χρονιές της κόψαν την Ευρώπη (2009 και 2011) με μαγειρεμένα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές και πόσα άλλα. Για την ομάδα που ακόμα και φέτος βγήκε πρώτη σε κάρτες και αποβολές. Αποδεικνύεται ότι αυτό που ήθελαν από τον ΑΡΗ ήταν να κάτσει να χάνει. Να αποδεχθεί την μοίρα, που αυτοί και άλλοι του είχαν ετοιμάσει. Πέραν αυτού, αποδεικνύεται ότι θέλουν να στρέψουν τα βλέμματα αλλού, για να κρύψουν τους πραγματικούς υπαίτιους που λεηλατούν ομάδες.

Ο Αρειανός καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά την πίκρα ενός οπαδού, που βλέπει την ομάδα του να πέφτει. Ξέρει πολύ καλά τα παραμύθια για «δικαιώσεις σε εφέσεις και δικαστήρια» και άλλες ιστορίες για αγρίους. Ξέρει καλά ότι οι ελεεινοί παπαγάλοι που τρέφονται από το μεράκι και την τσέπη του οπαδού, προκειμένου να μη χάσουν το παραδάκι τους είναι ικανοί να επινοούν και να διαδίδουν την κάθε μπούρδα. Να φτιάχνουν αόρατους εχθρούς, για να κρύβουν τον «εσωτερικό». Να προσπαθούν τελικά κάποιοι οπαδίσκοι και παραγοντίσκοι να χτυπήσουν ύπουλα και “στα χαρτιά”. Θυμάται όμως ότι έχει σφαχτεί από την ομάδα αυτή. Και παλιά και φέτος.

Τελικά όμως, αποδείχτηκε επίσης, ότι κάποιοι που με ευκολία κρεμούσαν ειρωνικά πανό για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΗ και ξεστομούσαν απαξιωτικά συνθήματα για β’ εθνικές, πρέπει να ζήσουν οι ίδιοι τώρα -και πολύ χειρότερα- αυτό που νόμιζαν ότι κορόιδευαν. Aς μην ξεφτιλίζονται άλλο. Όσο για κάτι άλλα παιδάκια που είχαν ετοιμάσει «φιέστες πτώσης» και μείναν με το αεροπλανάκι στο χέρι, δεν πειράζει, ξυδάκι. Απόδειξαν για χιλιοστή φορά, ότι έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ, ότι η ομάδα τους πέρα από πλυντήριο χρημάτων για «επιχειρηματίες», πέραν από εταιρία κρατικώς χρηματοδοτούμενη, μόνο λόγο ύπαρξης έχει το να πολεμάει τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΗ, και συνδεδεμένη με όλο το κράτος και παρακράτος να παρακαλάει για κανένα ξεροκόμματο από τα αφεντικά της.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ.

ARIS ATHENS CLUB”

 

To Top