Τοπούζης: “Αξέχαστη στιγμή όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο του Άρη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, αλλά και του ΟΦΗ, Θανάσης Τοπούζης, νυν παίκτης της Ιεράπετρας μίλησε για τον ματς της Κυριακής, τον φετινό Άρη και τη στιγμή που έχει μείνει στο μυαλό του με τη φανέλα των ”κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την Ιεραπέτρα και την στάση των φιλάθλων της: 

Σε κάθε παιχνίδι μας στηρίζει πολύς κόσμος, γεμίζουν το γήπεδο και επειδή είμαστε πολλά παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα και την Μακεδονία, τραγουδούν το ‘Μακεδονία ξακουστή’! Είναι γνωστή άλλωστε και η αγάπη των Κρητικών για την Μακεδονία και για εμάς είναι ένα ωραίο συναίσθημα”.

Για το πώς βλέπει το Άρης – ΟΦΗ:

”Γενικά ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δείχνει ότι ανέβηκε στην κατηγορία για να δείξει ότι είναι ο παλιός καλός Άρη που έπαιζε στην Ευρώπη. Αυτό που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και τον καλό ΟΦΗ. Νομίζω θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι γιατί και ο ΟΦΗ χρειάζεται τους βαθμούς. Νομίζω ότι αν ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ είχε μπει στην ομάδα νωρίτερα, η ομάδα θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.”

Για τον φετινό Άρη:

”Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν το βλέπεις εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει κατοχή, δημιουργεί ευκαιρίες. Νομίζω πως και οι δύο προπονητές του Άρη (Ερέρα και Παντελίδης) είναι εξαιρετικοί. Έχουν βοηθήσει και οι δύο στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι πολύ σημαντικός ο Άρης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί έχει και τον κόσμο που στηρίζει. Είναι καλό που τέτοιες ομάδες βρίσκονται εδώ.”

Για την 4η θέση που διεκδικεί ο Άρης:

”Εγώ γενικά προτιμώ τη σταθερότητα. Αν του κάνει καλό να βγει απευθείας σε θέση Ευρώπης, βεβαίως να βγει, αλλά αν θεωρούν ότι πρέπει να μπει λιθαράκι – λιθαράκι, να χτιστεί κάτι για του χρόνου, ας γίνει έτσι. Να υπάρχει σταθερότητα και οργάνωση. Να υπάρχει σταθερός ”κορμός”. Χωρίς αλλαγές προπονητών και παικτών γιατί δεν κάνει καλό σε μια ομάδα.”

Για το τι θυμάται από τον Άρη:

”Σίγουρα η καλύτερη στιγμή όταν έπαιξα στο Άρης – Ατρόμητος μπροστά σε 17-18.000 κόσμο. Νομίζω είναι μια στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ. Όταν είσαι 18 χρονών και μπαίνεις να παίξεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο, νομίζω είναι μια αξέχαστη στιγμή.”

To Top