«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ και πήρε ανάσα παραμονής η Βαγιαδολίδ

Η Βαγιαδολίδ έβγαλε… ξινή την ισοπαλία της Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου επικρατώντας στο «Θεράμικα» (1-2) και απομακρύνθηκε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού 9 ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν το βάζει κάτω η Βαγιαδολίδ! Η ομάδα του Πάολο Πετσολάνο επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές επικρατώντας στην έδρας της Βιγιαρεάλ με σκορ 2-1 και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με πέντε βαθμούς μόλις εννέα «στροφές» πριν το τέλος της La Liga.
Παρέμεινε στην 6η θέση το «κίτρινο υποβρύχιο» μετρώντας 47 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές. στους 32 η Βαγιαδολίδ που βρίσκεται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 2′ ο Αμαλάχ με υπέροχο σουτ νίκησε τον Πέπε Ρέινα, κάνοντας το 0-1. Στο 15′ ο Τσουκουέζε αξιοποίησε την ασίστ του Μοράλες ισοφαρίζοντας σε 1-1 όμως το τέρμα του Νιγηριανού ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR ως οφσάιντ.
Στο 35′ η Βαγιαδολίδ «χτύπησε» για δεύτερη φορά με τον έτερο Μαροκινό Τζαβάντ Ελ Γιαμίκ που έστειλε με πανομοιότυπο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Βιγιαρεάλ ήταν να μειώσει στο 74′ με το τρομερό σουτ του Καπού για το 1-2. Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης η Βαγιαδολίδ λίγο έλειψε να κάνει το 1-3 όμως ο Ρέινα σταμάτησε το πλασέ του Σέρχιο Λεόν.

To Top