ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τουλάχιστον ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης πριν από την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα!

Ο Άρης προγραμματίζει να μεταβεί στο εξωτερικό στις αρχές Ιουλίου (3-12 του μήνα) προκειμένου να δώσουν μερικά δυνατά φιλικά ενόψει της νέας σεζόν. Προς το παρόν κι ενώ έχουν “προκριθεί” οι χώρες Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία, δεν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μια και όλα θα εξαρτηθούν από τις ομάδες που θα βρεθούν στο εξωτερικό την ίδια περίοδο με τον Άρη και την δυνατότητα διεξαγωγής των φιλικών τεστ.

Oι κιτρινόμαυροι θέλουν να δώσουν τουλάχιστον 3-4 φιλικά στο εξωτερικό, ενώ στο διάστημα που θα είναι στα Τρία Πέντε Πηγάδια δεν προβλέπεται προς το παρόν να διεξαχθεί κάποιο τεστ.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη και την επιθυμία του Άκη Μάντζιου, αναμένεται να γίνει τουλάχιστον ένα φιλικό, ακόμη και δυο -εφόσον είναι αυτό εφικτό- στο Κλεάνθης Βικελίδης πριν από την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Όπως είναι γνωστό, οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν στο Europa Conference League στις 22 Ιουλίου (η κλήρωση θα γίνει στις 16 Ιουνίου) και το ζητούμενο είναι, εκτός από τα φιλικά στο εξωτερικό να δοθεί ένα τουλάχιστον ένα δυνατό τεστ, πρόβα τζενεράλε στο Κλεάνθης Βικελίδης πριν από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

To Top