Τουλάχιστον “κέρδισε” τον Βεργίνη…

Αν υπάρχει ένας παίκτης από τον οποίο ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει πολλά στην συνέχεια και πιστεύει πολλά στο ταλέντο του αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Βεργίνη, το “κέρδος” του Άρη από την χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο.

Ο 26χρονος γκαρντ έδειξε στη Νέα Σμύρνη το πραγματικό του πρόσωπο και θύμισε τον Βεργίνη του δεύτερου μισού της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με πολλά σκαμπανεβάσματα για αυτόν καθώς δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα, ενώ λίγο μετά την άφιξή του έγινε και η αλλαγή του προπονητή κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Δεν είναι λίγες οι φορές στα παιχνίδια που ο Αγγέλου προσπαθεί με κάθε τρόπο να τονώσει τον εγωισμό του 26χρονου γκαρντ δείγμα της εμπιστοσύνης που υπάρχει στο πρόσωπό του.

Μαζί με τον Πάσαλιτς στις θέσεις των γκαρντ ο Άρης μπορεί να αποκτήσει ένα πολύ καλό περιφερειακό δίδυμο που θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία. Οι δύο γκαρντ του Άρη πέρα από τους 35 πόντους που σημείωσαν μαζί είχαν και το 60% των ασίστ της ομάδας.

 

To Top