Τουντούρης: “Σε καλά χέρια η ομάδα, ο Άρης χαραγμένος στην καρδιά του Μόρις”

Ο μάνατζερ Πασχάλης Τουντούρης μίλησε με αφορμή το κοντράστ του τελικού με άδειες κερκίδες και το τι γίνεται στο εξωτερικό, ενώ μίλησε και για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το πως διαχειρίζεται τον τελικό κυπέλλου Ολλανδίας και το αντίστοιχο Α.Ε.Κ-Π.Α.Ο.Κ:

Βρέθηκα εκεί λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας. Είχαμε και ελληνική εκπροσώπηση. Καταπληκτική η ατμόσφαιρα. Ήταν όλοι οι φίλαθλοι μαζί και ανάμεικτα. Δεν υπήρχαν τα απαράδεκτα διαχωριστικά. Απολαύσαμε ποδοσφαιρικό θέαμα. Ο Μάριος Βρουσάι και ο Βαγγέλης ο Παυλίδης μας εκπροσώπησαν στο ολλανδικό πρωτάθλημα σαν χώρα.

-Για τον τελικό:

Δεν βγήκα στο ραδιόφωνο για να μιλήσω αυστηρά. Δεν θα αναλύσουμε αν είναι άσχημο αλλά δεν είναι ευθύνη των οπαδών. Απλώς μαζί με τα παραβατικά στοιχεία τιμωρείται και ο απλός φίλαθλος. Εμένα το γραφείο μου είναι στο Βέλγιο, που είναι στα δικά μας δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Εκεί λειτουργεί μία διαφορετική λογική και ανέπτυξαν το προϊόν τους. Γύρω από το ποδόσφαιρο ζουν πολλές οικογένειες έμμεσα και άμεσα.

-Για την όλη κατάσταση:

Είναι απαράδεκτο να απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών. Είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να προστατεύσουμε τον πληθυσμό μας. Αναγκαζόμαστε να μην μπορούμε να απομονώσουμε τους παραβάτες.

-Για τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο:

Μπορούμε να διαφημίσουμε την πόλη μας μέσα από τον αθλητισμό. Η ενίσχυση του προϊόντος μας μπορεί να το διασφαλίσει αυτό. Υπάρχουν ομάδες που ακόμη θυμούνται τους Έλληνες οπαδούς. Η ουσία είναι να βοηθήσουμε όλοι από την θέση του. Να αφήσουμε τις οπαδικές διαφορές και τα συμφέροντα. Όταν βελτιωθεί ως προϊόν, τότε όλοι μας έχουμε οφέλη. Στους παίκτες που εκπροσωπώ προσπαθώ να τους εξηγήσω την δυναμική που κουβαλάμε.

-Για τον Άρη φέτος:

Η δυναμική του Άρη είναι αδιαμφισβήτητη. Το πρόβλημα  ήταν η έλλειψη ικανών για να διαχειριστούν όλη την δυναμική του. Έχουν το μεράκι να έχουν μία καθαρή προσέγγιση και βλέπουν με ποδοσφαιρικά μάτια. Διοίκηση, τεχνικός διευθυντής και προπονητής συνεργάζονται άψογα. Πρέπει να στηρίξουμε τους γνώστες του ποδοσφαίρου. Χρειαζόμαστε στοχευμένη στρατηγική. Πήρε έμπειρους ποδοσφαιριστές, πήρε τον κατάλληλο προπονητή και αυτό λειτούργησε. Τώρα πρέπει να βάζει θεμέλια.

-Για τον Άρη και τι θεωρεί ότι χρειάζεται παραπάνω:

Έκπληξη του Άρη είναι οι ακαδημίες του. Έχει βάλει γερές βάσεις και αυτό που χρειάζεται είναι να ενοποιηθεί και άλλο η ομάδα.

-Για την επόμενη μέρα:

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο κόσμος του Άρη πρέπει να κοιμάται ήσυχος, όσο έχει τέτοιους ανθρώπους στο τιμόνι.

-Για τον Μόρις, τον πρώην παίκτη του Άρη:

Αγαπάει τον Άρη. Ακολουθεί πολλούς φίλους του Άρη. Έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή. Ο Άρης έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά του.

-Για το τι λείπει από την Θεσσαλονίκη:

Θεωρώ ότι αυτό που λείπει από την Θεσσαλονίκη είναι η σωστή διοίκηση και η γνώση των προβλημάτων. Χρησιμοποιούμε τα υπαρκτά προβλήματα ως δικαιολογίες. Κάποιοι δήμοι λειτουργούν με σωστή διοίκηση. Θέλει και τους ανθρώπους που να έχουν τεχνογνωσία.

To Top