ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τουρκικό… σίριαλ με Εντιαγέ! CNN Turk: “Υπογράφει στην Αντάνα Ντεμίρσπορ”

Ο Μπαντού Εντιαγέ είναι παρελθόν από τον Άρη, μια και απομένουν πλέον οι τελικές ανακοινώσεις, μετά την συμφωνία για το διαζύγιο των δυο πλευρών.

Μετά από αυτή τη συμφωνία οι κιτρινόμαυροι αποδεσμεύουν ένα ποσό που ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ για το μπάτζετ της νέας σεζόν και ο Εντιαγέ πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Τουρκία, σε ένα deal που φαινόταν ότι ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Η Αντάλιασπορ ήταν σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η ομάδα που ετοιμαζόταν να ανακοινώσει μια συνεργασία με τον Σενεγαλέζο.

Όμως πλέον προκύπτει νέο… Τουρκικό σίριαλ, με το CNN Turk να αλλάζει τα δεδομένα. “Σε 3ετή συμφωνία με την Adana Demirspor ήρθε ο Badou Ndiaye, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον ελληνικό Άρη. Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγες μέρες” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κιτρινόμαυροι θα εισπράξουν ένα συγκεκριμένο ποσό (δεν έγινε γνωστό το ύψος του μέχρι στιγμής) και έτσι άναψαν το πράσινο φως για το διαζύγιο με τον Σενεγαλέζο, μετά από την παρουσία ενός χρόνο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top