Τους έκανε καλό το “διάλειμμα”

Η απόδοση τους έκανε την διαφορά, σε έναν Άρη από τον οποίο, ωστόσο, δεν υστέρησε σε διάθεση κανείς απ΄όσους αγωνίστηκαν χθες.

Σουνάς και Σανιά απουσίασαν από την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Άρη Ακροποτάμου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.Η απόδοση τους, όμως, το τελευταίο διάστημα είχε προλάβει να προβληματίσει έντονα. Άλλωστε πρόκειται για δύο παίκτες από τους οποίους ο Άρης θα περίμενε και θα εξακολουθεί να περιμένει περισσότερα.

Χθες, ωστόσο, έδειξαν ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που μας είχαν συνηθίσει τελευταία, με την απουσία τους αυτή να τους μεταμορφώνει προς το καλύτερο…

Ο Δημήτρης Σουνάς από την πλευρά του ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής εντός αγωνιστικού χώρου, “μοιράζοντας” δύο γκολ στους συμπαίκτες του (Σαμαρά-Νάκα) και σκοράροντας το τέταρτο.

Από την άλλη ο Σίντι Σανιά λειτούργησε για πρώτη φορά ως συνδετικό κρίκος άμυνας και επίθεσης. Πήρε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να δημιουργήσει, κέρδισε αρκετές μονομαχίες, ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει και το πόδι του.

Σίγουρα, η χθεσινή τους εμφάνιση “χρύσωσε” κάπως το χάπι των τελευταίων, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι χρειάζεται να καταβάλλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από εδώ και στο εξής, ώστε φανούν εξίσου χρήσιμοι και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

To Top