Τους είπαν ψέματα πως κέρδισαν τον τίτλο γιατί φοβήθηκαν τα επεισόδια! (video)

Απίστευτες καταστάσεις στο πρωτάθλημα του Ιράν, που ξεπερνούν και το πιο αρρωστημένο μυαλό!

Τρεις ομάδες έδιναν μάχη για τον τίτλο στην Persian Gulf Pro League και οι δυο εξ αυτών, η Τράκτορ Σάζι και η Ναφτ Τεχεράνης αγωνίζονταν μεταξύ τους, ενώ η Τρίτη, Σέπαχαν έπαιζε κόντρα σε αδιάφορη ομάδα.

Η Τράκτορ προηγήθηκε με 3-1, αλλά στο τελευταίο τέταρτο δέχθηκε δύο γκολ και έχασε και παίκτη λόγω κόκκινης κάρτας. Ακόμα και η ισοπαλία πάντως (3-3) ήταν αρκετή να της δώσει το πρωτάθλημα αν η Σέπαχαν δεν νικούσε.

 Κι ενώ οι άνθρωποι της Τράκτορ έβλεπαν μέσω τηλεοράσεων και κινητών το τι γινόταν στο άλλο γήπεδο, στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης «έπεσε» το σήμα σε όλα και δεν είχαν ενημέρωση. Τότε ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοίνωσε ότι η Τράκτορ Σάζι κατέκτησε το πρωτάθλημα, λέγοντας πως η Σέπαχαν, που έως το 87′ ήταν μπροστά με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2!

Η ανακοίνωση έφερε ντελίριο ενθουσιασμού σε παίκτες, προπονητές και κόσμο οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι η Κυβέρνηση της χώρας με παρέμβαση της ζήτησε να στηθεί όλοι αυτό το σκηνικό προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια από τους 90.000 απογοητευμένους οπαδούς, σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 70.000 θεατών!

Φυσικά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε ο… διεστραμμένος νους που σκαρφίστηκε αυτή την ιστορία. Και αυτό γιατί μόλις έγινε γνωστή η αλήθεια, ο κόσμος ξέσπασε και δημιούργησε τρομερά επεισόδια από τα οποία υπήρξαν τραυματισμοί και υλικές ζημιές.

«Μας κορόιδεψαν» δήλωσε ο προπονητής της Τράκτορ, Τόνι Ολιβέιρα, που είχε περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της Μπενφίκα. «Βλέπαμε το άλλο παιχνίδι στα αποδυτήρια και ξαφνικά τηλεοράσεις και ραδιόφωνα έχασαν το σήμα τους. Δεν είχαμε τρόπο να επικοινωνήσουμε. Και τότε μας είπαν πως το άλλο παιχνίδι έληξε 2-2», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ναφτ, Μανσούρ Γκανμπαρζάντε.


Πηγή: sentragoal.gr

To Top