Τους… ζάλισε ο Άρης! Επίσκεψη και παράπονα οπαδών της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο!

Μετά και την καθαρή νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ, οι οπαδοί της δεύτερης δεν άντεξαν και βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να διαμαρτυρηθούν για την πορεία της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Περίπου 15 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, το μεσημέρι της Τρίτης και εξέφρασαν τα παράπονά τους για την φετινή πορεία της ομάδας και θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες για τις κακές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπήκαν στις εγκαταστάσεις, καθώς βγήκαν εκτός οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητρίαδης προκειμένου να μιλήσουν μαζί τους.

Συγκεκριμένα φέρεται να τους είπαν: «Είναι απαράδεκτη η εικόνα που έχετε. Δεν γίνεται να μην παλεύετε τα παιχνίδια. Όποια λάθη κι αν έχουν γίνει φέτος, που έχουν γίνει, εσείς δεν παλεύετε καν. Είναι απαράδεκτη η εικόνα που έχετε μέσα στο γήπεδο.

Πήρατε αέρα με το πρωτάθλημα και νομίζετε ότι τα πράγματα θα είναι έτσι εύκολα και χωρίς προσπάθεια θα έρχονται οι νίκες, αλλά είδατε ότι δεν είναι έτσι η κατάσταση.

Σοβαρευτείτε, παλέψετε έως το καλοκαίρι κάθε παιχνίδι και να διορθώσετε όσο μπορείτε την απογοητευτική εικόνα που είχαμε φέτος. Εμείς ήμασταν δίπλα σας, σας στηρίξαμε και στα δύσκολα και στα καλά, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά».

Στη συνέχεια και χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει σε κανένα σημείο οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο χωρίς κάποιος από τους παίκτες να πει κάτι.

To Top